Πρωινό με θέα στην Ακρόπολη για το ζεύγος Πομπέο & τον Κυριάκο με την Μαρέβα Μητσοτάκη (φώτο-βίντεο)

Ο πρωθυπουργός και η σύζυγος του απολαύσαν τη θέα της Αθήνας από ψηλά παίρνοντας πρωινό με τον Μάικ και την Σούζαν Πομπέο

Μαζί πήραν πρωινό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο σήμερα το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. 

 

Φώτο: γρ.τύπου του Πρωθυπουργού - Δημ. Παπαμήτσος EUROKINISSI

Φώτο: γρ.τύπου του Πρωθυπουργού - Δημ. Παπαμήτσος EUROKINISSI

Ο πρωθυπουργός και η Μαρέβα Μητσοτάκη πήγαν στο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας στο οποίο διαμένει κατά την επίσκεψή του ο κ. Πομπέο με τη σύζυγό του, Σούζαν. Στη συνάντησή τους το Σάββατο, ο Αμερικανός επικεφαλής της διπλωματίας είχε αναφέρει πως η σύζυγός του έχει έρθει αρκετές φορές στη χώρα μας.



Φώτο: γρ.τύπου του Πρωθυπουργού - Δημ. Παπαμήτσος EUROKINISSI

 

Σε συνέχεια των επίσημων συνομιλιών οι κκ Μητσοτάκης και Πομπέο αντήλλαξαν κατά τη διάρκεια του πρωινού, απόψεις για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

 

 

Ο πρωθυπουργός και ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών πήραν πρωινό σε εστιατόριο στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου όπου απήλαυσαν τη θέα της Ακρόπολης και ο κ. Μητσοτάκης έδειξε στον κ. Πομπέο το υπό κατασκευή κτίριο της Εθνικής Πινακοθήκης - το οποίο ως γνωστόν θα εγκαινιαστεί την 25η Μαρτίου του 2021 για τον εορτασμό των 200ων ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ