Πρωινό με θέα στην Ακρόπολη για το ζεύγος Πομπέο & τον Κυριάκο με την Μαρέβα Μητσοτάκη (φώτο-βίντεο)

Ο πρωθυπουργός και η σύζυγος του απολαύσαν τη θέα της Αθήνας από ψηλά παίρνοντας πρωινό με τον Μάικ και την Σούζαν Πομπέο

Μαζί πήραν πρωινό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο σήμερα το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. 

 

Φώτο: γρ.τύπου του Πρωθυπουργού - Δημ. Παπαμήτσος EUROKINISSI

Φώτο: γρ.τύπου του Πρωθυπουργού - Δημ. Παπαμήτσος EUROKINISSI

Ο πρωθυπουργός και η Μαρέβα Μητσοτάκη πήγαν στο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας στο οποίο διαμένει κατά την επίσκεψή του ο κ. Πομπέο με τη σύζυγό του, Σούζαν. Στη συνάντησή τους το Σάββατο, ο Αμερικανός επικεφαλής της διπλωματίας είχε αναφέρει πως η σύζυγός του έχει έρθει αρκετές φορές στη χώρα μας.


Φώτο: γρ.τύπου του Πρωθυπουργού - Δημ. Παπαμήτσος EUROKINISSI

 

Σε συνέχεια των επίσημων συνομιλιών οι κκ Μητσοτάκης και Πομπέο αντήλλαξαν κατά τη διάρκεια του πρωινού, απόψεις για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

 

 

Ο πρωθυπουργός και ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών πήραν πρωινό σε εστιατόριο στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου όπου απήλαυσαν τη θέα της Ακρόπολης και ο κ. Μητσοτάκης έδειξε στον κ. Πομπέο το υπό κατασκευή κτίριο της Εθνικής Πινακοθήκης - το οποίο ως γνωστόν θα εγκαινιαστεί την 25η Μαρτίου του 2021 για τον εορτασμό των 200ων ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ