"Βασικό ένστικτο": Αξεσουάρ, ρούχα & παπούτσια - Αυτά είναι τα 30 κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα σας αυτό το φθινόπωρο (φώτο)

Τα 30 βασικά κομμάτια που επιβάλουν οι τάσεις

Το φθινόπωρο φέτος είναι μοναδικό και τολμηρό. Είναι θηλυκό και κομψό. Οι τάσεις αλλάζουν και μαζί με αυτές και τα "must have" κομμάτια , που είναι απαραίτητα για μία φινετσάτη εμφάνιση.

Δίπλα στα διαχρονικά και "all time classic & chic" ρούχα και αξεσουάρ που έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας, έρχονται τα νέα τα μοδάτα .

Ποια είναι τα ρούχα και τα αξεσουάρ που δεν πρέπει φέτος να λείπουν από τη ντουλάπα μας. Οπωσδήποτε ένα ρετρό φλόραλ φόρεμα. Κυριάρχησε σε όλες τις πασαρέλες και φορέθηκε από όλες τις βασίλισσες.

Ένα κομψό τζιν μπουφάν είναι κάθε φθινόπωρο ο βασιλιάς της ντουλάπας μας. Μπορούμε να το συνδυάσουμε με μακρύ φόρεμα ή και φούστες. Το βέλβετ επιστρέφει δυναμικά και ένα βελούδινο ή βελουτέ παντελόνι δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή μας.

Ένα ακόμη κομμάτι που είναι σούπερ trend αυτή τη σεζόν είναι μια μακριά πλισέ φούστα. Ανασηκώστε τα πατζάκια σας. Το τζιν παντελόνι φέτος φοριέται με το τελείωμα του παντελονιού γυρισμένο προς τα έξω. Μια μικρή τρίχρωμη τσάντα είναι "νόμος" για τα αξεσουάρ μας φέτος.

Ένα μπεζ παντελόνι και μία πλεχτή ζακέτα σε ζωηρό χρώμα επίσης δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα μας. "Must have" και ένα κομψό μπεζ παλτό. Θα το φορέσετε με τα πάντα και για πολλά χρόνια. Αν έχετε κάπου κρυμμένο ένα oversize μπουφάν ήρθε ο καιρός να το επαναφέρετε στα πράγματα. Το ίδιο ισχύει και για το oversize σακάκι σας.

Το πουά επιστρέφει δυναμικά στη μόδα , γι' αυτό ένα κομψό πουά φόρεμα δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας.

Από την μπιζουτιέρα σας φέτος δεν πρέπει να λείπουν οι κρίκοι. Χρυσοί ή σε άλλα σχέδια είναι το απόλυτο αξεσουάρ της φετινής σεζόν. Ένα καρώ κουστούμι είναι επίσης ένα βασικό κομμάτι που θα πρέπει να έχετε φέτος.

Μπορεί να σας φαίνονται "τολμηρές" αλλά οι κόκκινες μπότες φέτος κυριαρχούν στη μόδα.

Το Elle France παρουσιάζει τα 30 βασικά κομμάτια της φετινής σεζόν σύμφωνα με τις τάσεις.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ