"Άγριες μέλισσες" : Το twitter θρηνεί για τον πρόωρο χαμό του Γιάννου (φώτο)

"Κάτω τα χέρια από το Γιάννο"

Οι "Άγριες Μέλισσες" η πολυαναμενόμενη σειρά εποχής που προβάλεται στον ANT1 έκανε πρεμιέρα στις 28 Σεπτεμβρίου και κέρδισε από το πρώτο επεισόδιο  τις καρδιές των τηλεθεατών.

Το ενδιαφέρον στόρυ, το σκηνικό υπερπαραγωγή, οι εξαιρετικές ερμηνείες, η εύστοχη σκηνοθεσία, κάνουν πολλούς να μιλούν για αριστουργηματικό σήριαλ, που όμοιο του είχαμε πολλά χρόνια να δούμε στην ελληνική τηλεόραση.

Ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς είναι ο "Γιάννος", (Ιωάννης Αθανασόπουλος ) που με την εξαιρετική του ερμηνεία κέρδισε αμέσως την συμπάθεια των τηλεθεατών. Ο Γιάννος είναι ένα παιδί που αντιμετωπίζει ψυχολογικά - ψυχικά προβλήματα και που δέχεται άγριο μπούλινγκ από τα δύο ξαδέρφια του ( τον δολοφονημένο Στέργιο Σεβαστό και τον αδερφό του Κωνσταντή) καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Στο χθεσινό επεισόδιο οι Σεβαστοί πιστεύοντας πως ο Γιάννος ευθύνεται για τη δολοφονία του Σέργιου, τον πιάνουν και τον βασανίζουν. Εκείνος, θέλοντας να προστατεύσει τις τρεις αδελφές και κυρίως τη Δρόσω, ομολογεί πως σκότωσε τον Σέργιο. Η ερμηνεία του Ιωάννη Αθανασόπουλου συγκλονίζει.

Το  twitter λάτρεψε το Γιάννο και τώρα με τη δολοφονία του από τους Σεβαστούς θρηνεί και ορύεται εκφράζοντας  παράλληλα τον θαυμασμό του για την ερμηνεία του ηθοποιού.

ΟΙ χρήστες να ρίχνουν τα βέλη τους στην παραγωγή λέγοντας πως δεν έπρεπε να "πεθάνει" τον Γιάννο τόσο γρήγορα.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ