Η Swarovski παρουσιάζει τη νέα της συλλογή "Φθινόπωρο -χειμώνας 2019" - Υπέροχα κοσμήματα - φόρος τιμής στη μαγεία του φωτός (φώτο)

Η Swarovski για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019 εμπνέεται από τη μαγική λάμψη του φωτός, με μια νέα συλλογή από κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ που κάνουν κάθε μέρα συναρπαστική 

• Η νέα συλλογή κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ της Swarovski Magic Light αποτελεί φόρο τιμής στη μαγεία του φωτός και της φύσης και αντλεί έμπνευση από τα τοπία της Ισλανδίας και τον έναστρο ουρανό της Αρκτικής.

• Για να παρουσιάσει την τελευταία συλλογή της, η εξαιρετική καμπάνια με έμφαση στα ψηφιακά μέσα, εστιάζει στη θετική σκέψη και τη μοναδικότητα, μέσω των συμβολικών κρυστάλλινων σχεδίων της Swarovski και της αυτοέκφρασης.

• Η καμπάνια για την περίοδο φθινόπωρο/χειμώνας και Χριστούγεννα 2019 δίνει έμφαση στην αφήγηση ιστοριών και στην πολυτέλεια σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, δημιουργώντας συναρπαστικές εμπειρίες που προκαλούν ενθουσιασμό και προσφέρουν στους καταναλωτές τη δυνατότητα να νιώθουν ότι κάθε μέρα είναι μοναδική, χάρη στη λάμψη της Swarovski.

Η Swarovski για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019 εμπνέεται από τη μαγική λάμψη του φωτός, με μια νέα συλλογή από κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ που κάνουν κάθε μέρα συναρπαστική και αναδεικνύουν την εσωτερική ομορφιά και αυτοπεποίθηση των γυναικών που τα φορούν.

Η μαγεία της Swarovski οφείλεται στο σαγηνευτικό παιχνίδισμα των αντανακλάσεων του φωτός στο κρύσταλλο, καθώς και στον τρόπο που μαγνητίζει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Η Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski Nathalie Colin ενσωματώνει στοιχεία των ταρό και της αστρολογίας στην τελευταία συλλογή και εξηγεί: «Το κρύσταλλο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το φως.

Ζωντανεύει χάρη στο φως, όπως ακριβώς οι άνθρωποι! Και υπό το πρίσμα των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε το τελευταίο διάστημα στον κόσμο, θέλουμε να μεταδώσουμε ένα θετικό μήνυμα επανασύνδεσης με τον εαυτό μας, με τους άλλους ανθρώπους και με τη φύση.

Η συλλογή Magic Light αντλεί έμπνευση από τα καθάρια τοπία της Ισλανδίας και τον έναστρο αρκτικό ουρανό, ο οποίος φωτίζεται από το Βόρειο Σέλας − πανέμορφα κοσμήματα θα αποτελέσουν το άστρο που θα σας οδηγήσει σε ένα λαμπερό μέλλον γεμάτο φως».

Η συλλογή αποτελεί φόρο τιμής στη δημιουργικότητα και τη δεξιοτεχνία της Swarovski, καθώς και στην υπόσχεσή της να βοηθά τις γυναίκες ανά τον κόσμο να εκφράζουν την ταυτότητά τους και να έχουν λαμπερή εμφάνιση και διάθεση. Σχέδια αστεριών κοσμούνται από λαμπερά σύμβολα ταρό, σημεία, οιωνούς και αστρολογικά μοτίβα, που χαρίζουν λάμψη σε όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από το στυλ τους.

Εκλεπτυσμένα μακριά μενταγιόν και κολιέ φορεμένα μαζί, τολμηρά δαχτυλίδια κοκτέιλ, λεπτεπίλεπτα σχέδια και στολισμένα σκουλαρίκια κάθε είδους παροτρύνουν τις γυναίκες να πειραματιστούν και να εκφράσουν την προσωπικότητά τους σε κάθε περίσταση. Σκούρες μπλε και έντονες μοβ αποχρώσεις με λαμπερά εφέ προσδίδουν βάθος στα κοσμήματα του φθινοπώρου και του χειμώνα, ενώ οι μονοχρωμίες ανανεώνονται με πολύ μοντέρνο στυλ για τη γιορτινή σεζόν, καθώς κοσμούνται από πινελιές εκθαμβωτικού πράσινου, κόκκινου και μπλε.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

Φθινόπωρο

Η νέα σειρά κοσμημάτων TarotMagicπρωταγωνιστεί το φθινόπωρο μαζί με την trendy συλλογή της Swarovski Symbolic και τη Swarovski Remix Collection. Η Swarovski «διαβάζει» τα σύμβολα των καρτών ταρό με ένα καινούργιο, τολμηρό τρόπο. Χελιδόνια, σπαθιά, μάτια και χειρομαντεία ενσωματώνονται σε λαμπερά ευκολοφόρετα σχέδια, διακοσμημένα με κρύσταλλα Swarovski και κρυφές λεπτομέρειες γεμάτες νόημα που αποκαλύπτονται μαγικά, μόνο αν τις παρατηρήσει κανείς από κοντά.

Χειμώνας

Ο καλύτερος τρόπος αποστασιοποίησης από τους έντονους ρυθμούς του σύγχρονου κόσμου είναι να κοιτάξουμε τα άστρα,και η χειμωνιάτικη συλλογή διαθέτει πολλά ουράνια σύμβολα,τα οποία φέρνουν μια αίσθηση θετικότητας σε μια εποχή αβεβαιότητας.

Μοτίβα της μυστηριώδους σελήνης και των αστεριών στολίζουν τις σειρές της Swarovski Symbolic και Swarovski Remix Collection, οι οποίες λάμπουν ακόμα περισσότερο όταν φοριούνται μαζί και όταν συνδυάζονται με την εντυπωσιακή σειρά Moon Sun και το ρολόι Octea Lux Moonphase.

Γιορτές

Σκορπίστε λάμψη την περίοδο των γιορτών με τα σχέδια της Swarovski Naughty ή Nice που απεικονίζουν φτερά αγγέλου. Είναι η ιδανική περίοδος του χρόνου για εορτασμούς, προσφορά δώρων σε άλλους και στον εαυτό μας, συντροφικότητα και ενδοσκόπηση,αλλά και για ξεχωριστή λάμψη.

Η κομψή και λεπτεπίλεπτη σειρά Nice συμβολίζει την αγνότητα, την προστασία, την τρυφερότητα και την αρμονία και συνιστά ιδανικό δώρο για όσους συμπεριφέρθηκαν καλά καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου,ενώ οι πιο «σκοτεινές» αποχρώσεις της σειράς Naughty θα γοητεύσουν όσους είναι λίγο πιο σκανταλιάρηδες.

Η KAMΠΑΝΙΑ

Η τηλεοπτική καμπάνια της Swarovski για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019 παρουσιάζει τη νέα συλλογή με λαμπρό τρόπο.

Το γυναικείο καστ παίρνει μέρος σε μια σειρά από μυσταγωγικές συναντήσεις καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν, σε μια ατμόσφαιρα λαμπερή με μοντέρνες πινελιές.

Το φθινόπωρο εστιάζει στη δύναμη των ονείρων, καθώς οι πρωταγωνίστριες βλέπουν τις ευχές τους να γίνονται πραγματικότητα χάρη στην Tara, ένα μέντιουμ με πρωτοποριακή αίσθηση για τη μόδα.

Στο κεφάλαιο του χειμώνα, τα μέλη του καστ μπαίνουν κρυφά ένα βράδυ σε ένα αστεροσκοπείο για να βρουν το τυχερό τους αστέρι. Αυτό, όμως, που επισκιάζει τα αστέρια και κλέβει την παράσταση είναι η δύναμη των κρυστάλλων Swarovski. Και καθώς πλησιάζει η περίοδος των γιορτών, η παρέα των γυναικών βρίσκει τυχαία ένα μηχάνημα, και το αποτέλεσμα είναι άκρως λαμπερό και σκορπίζει χαρά και παιχνιδιάρικη διάθεση στους εορτασμούς.

Το μήνυμα της εκστρατείας είναι ότι τα κοσμήματα Swarovski είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακά αξεσουάρ: είναι ένα λαμπερό σύμβολο έκφρασης για τις σύγχρονες γυναίκες της εποχής μας. Η καμπάνια θα παρουσιαστεί, επίσης, σε ψηφιακά μέσα, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο διαδίκτυο και εντός τωνκαταστημάτων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ