Τζένιφερ Λόπεζ & Άλεξ Ροντρίγεζ: Το πάρτι του επίσημου αρραβώνα με τα παιδιά -συγγενείς & φίλους (φώτο-βίντεο)

Η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν όπως πάντα, εκθαμβωτική με "bridal look" 

Δήλωσε η πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου όταν τον περασμένο Μάρτιο ο αγαπημένος της , την ζήτησε σε γάμο και με χαρά η Τζένιφερ Λόπεζ αποδέχθηκε το βαρύτιμο μονόπετρο που της πρόσφερε ο Άλεξ Ροντρίγεζ.

Τώρα φαίνεται ότι η διάσημη τραγουδίστρια και  ο γοητευτικός πρώην παίκτης του μπέιζμπολ είναι ένα βήμα πιο κοντά στο γάμο. Το ζευγάρι "επισημοποίησε" τον αρραβώνα του με ένα λαμπερό πάρτι που έδωσε την Παρασκευή στο σπίτι της στιχουργού Κάρολ Μπάιέρ Σέτκερ στο Λος Άντζελες.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους του διάσημου ζευγαριού ήταν και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ράιαν Σίκρεστ και η ηθοποιός Λία Ριμίνι.

Από το ευτυχές γεγονός δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η οικογένεια του ζευγαριού και φυσικά τα παιδιά της Τζένιφερ, Έμα Μάριμπελ, Μουνίζ, Μαξιμίλιαν και  Ντέιβιντ Μουνίζ,, τα οποία όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν η διάσημη σταρ ο Άλεξ τα λατρεύει και τον λατρεύουν.

Κοντά στον μπαμπά τους , την σημαντική αυτή στιγμή βρέθηκαν και τα παιδιά του Άλεξ Ροντρίγεζ Νατάσα Αλεξάντερ Ροντρίγκεζ και Έλλα Αλεξάντερ Ροντρίγκεζ.

Ένας καλεσμένος στο πάρτι δήλωσε: "Ήταν τόσο ρομαντικό πάρτι με λευκά κεριά παντού και χαμηλό μοβ φωτισμό. Διασκεδάσαμε μέσα και έξω από το σπίτι".

Ένας άλλος φίλος της Τζένιφερ και του Άλεξ είπε: "Ήταν μια θαυμάσια ευκαιρία να γιορτάσει το ζευγάρι τον αρραβώνα του μαζί με τους φίλους του", αναφέρει η Daily Mail.

Η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν όπως πάντα, εκθαμβωτική με "bridal look" . Φόρεσε ένα υπέροχο λευκό φόρεμα με έξω τον ένα ώμο από την τελευταία συλλογή της Solace London.

Τα μαλλιά της τα είχε αφήσει κάτω ίσια στους ώμους της.

Εξίσου γοητευτικός ήταν και ο Άλεξ Ροντρίγεζ με μαύρο επίσημο κουστούμι και λευκό πουκάμισο.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ