Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανακοίνωσε ότι χώρισε από την Ιλένια Ουίλιαμς: Οι άνθρωποι μετά από 5 χρόνια αποφασίσαμε να σταματήσουμε… (βίντεο)

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς δεν είναι πια μαζί.

Έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης και έχοντας κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αυτό της συγκατοίκησης, το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι Δημήτρης Ουγγαρέζος και Ιλένια Ουίλιαμς  αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο παρουσιαστής στο αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό«, προς έκπληξη πολλών, καθώς οι δυο τους είναι χαμηλών τόνων και δεν είχαν αφήσει να φανεί ότι υπήρχαν γκρίζα σύννεφα στη σχέση τους.

«Θα το πω σε ένα οικείο περιβάλλον, γιατί ξέρετε πόσο πολύ σας αγαπάω. Είμαστε μια οικογένεια εδώ… Για να σταματήσω και την όποια συζήτηση μπορεί να ξεκινήσει που μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση και την Ιλένια και την οικογένειά της, γιατί για εμένα είναι προτεραιότητα αυτό…

Δεν είμαστε πια μαζί. Οι άνθρωποι έτσι είναι. Μετά από πέντε χρόνια ή σταματούν ή προχωρούν… Αποφασίσαμε να σταματήσουμε να είμαστε μαζί. Αυτό. Θέλω να το πω εδώ, που νιώθω οικεία με εσάς, για να μην το ξαναπώ μετά…», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ