Good news: Ο κινηματογράφος Ανδόρα ανοίγει τις πύλες του για 2η χρονιά στην πιο σινεφίλ γειτονιά της Αθήνας!

Στους Αμπελόκηπους - Προβάλλει αυτήν την εβδομάδα τα φιλμ "Αναμνήσεις" και "Το Τελευταίο Μάθημα"....

Ο κινηματογράφος Ανδόρα στην οδό Σεβαστουπόλεως 117 στους Αμπελόκηπους στην Αθήνα ανοίγει τις πύλες του για 2η χρονιά στην πιο σινεφίλ γειτονιά της Αθήνας, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Πολυαναμενόμενες ταινίες πρώτης προβολής από τον κατάλογο της εταιρείας Weird Wave και όχι μόνο, επιλεγμένα αφιερώματα, σπάνιες ειδικές προβολές, πάντα με το στίγμα του ανεξάρτητου σινεμά και ταινίες απ’ όλο τον κόσμο, από καταξιωμένους αλλά και νέους δημιουργούς, επιλεγμένες  από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ διεθνώς, αναμένεται να προβληθούν στην σινεφίλ αίθουσα Ανδόρα. Μία πλούσια κινηματογραφική σεζόν ξεκινά στο…«Πριγκιπάτο των Αμπελοκήπων», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Αυτή την εβδομάδα για όσους επιλέξετε να πάτε στο σινέ Ανδόρα παίζονται τα φιλμ «Αναμνήσεις» και «Το Τελευταίο Μάθημα».

«Αναμνήσεις»

Ο Λούκα Μαρινέλι (Βραβείο Α΄ Ανδρικού ρόλου για το Martin Eden στο 76o Φεστιβάλ της Βενετίας) πρωταγωνιστεί σε μια δυνατή ιστορία αγάπης. Ένα ταξίδι στον έρωτα μέσα από τις αναμνήσεις ενός ζευγαριού, τις διαφορετικές αναγνώσεις του παρελθόντος, τις στρεβλώσεις του χρόνου.

  • Σκηνοθεσία: Βαλέριο Μιέλι
  • Πρωταγωνιστούν: Λούκα Μαρινέλι , Λίντα Καρίντι
  • Χώρα: Ιταλία
  • Διάρκεια: 106 λεπτά.
  • Είδος: Κοινωνικό
  • Διανομή: Weird Wave

«Το Τελευταίο Μάθημα»

Πρόσφατα διορισμένος στο φημισμένο κολέγιο του Saint-Joseph, ο Pierre Hoffman διακρίνει μια διάχυτη βία και εχθρικό κλίμα σε μια από τις τάξεις. Μήπως γιατί ο καθηγητής γαλλικής γλώσσας αυτοκτόνησε εν ώρα μαθήματος;  Μήπως γιατί φαίνονται τρομοκρατημένα από την οικολογική απειλή κι έχουν χάσει κάθε ελπίδα για το μέλλον; H περιέργεια γίνεται εμμονή, με τον Pierre να επιχειρεί να εξιχνιάσει το μυστικό τους… 

Γαλλική κοινωνικοδραματική ταινία, σε σκηνοθεσία Σεμπαστιέν Μαρνιέ με τους: Λοράν Λαφίτ, Εμανουέλ Μπερκό, Λουανά Μπατζραμί.

Διάρκεια: 104 λεπτά.

Διανομή: Weird Wave

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ