7 χρήσιμοι τρόποι για να κρατήσεις απασχολημένο το σκύλο σου μέσα στο σπίτι! (βίντεο)

Εφτά έξυπνοι και χρήσιμοι τρόποι για να το απασχολήσεις.

 

Ψάχνεις τρόπους για να κρατήσεις το σκυλί σου απασχολημένο; Εδώ θα βρεις τις απαντήσεις.

Το να διασκεδάσεις ένα κατοικίδιο μέσα στο διαμέρισμα είναι μια πρόκληση.

Για τα σκυλιά, εμείς είμαστε η κύρια πηγή ψυχαγωγίας τους. Το έχεις συνειδητοποιήσει; Οπότε αν δεν τους δίνουμε πράγματα να κάνουν, θα βρουν από μόνα τους. Παπούτσια για να μασουλίσουν, κουρτίνες για να σκίσουν κλπ.

Ο τύπος και η συχνότητα του παιχνιδιού είναι ένας πολύ καλός δείκτης της ποιότητας ζωής ενός σκύλου.

1. Βάλτο να βρει λιχουδιές.
Τα παιχνίδια “μύτης” είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να διασκεδάσεις το σκυλί σου. Κρύψε μερικές λιχουδιές ενώ σε βλέπει και μετά πες του να τις βρει.

2. Εδώ παπάς εκεί παπάς.
Άσε το σκυλί σου να σε παρακολουθήσει καθώς τοποθετείς μια λιχουδιά κάτω από ένα από τρία κύπελλα. Στη συνέχεια, ανακάτεψε τα κύπελλα και ενθάρρυνέ το να βρει τη λιχουδιά.

3. Κάντε μαζί δουλειές.
Τα σκυλιά αγαπούν να έχουν μια δραστηριότητα να κάνουν, ακόμα κι αν είναι τόσο απλή, όσο το να σου φέρουν τις παντόφλες σου. Μπορείς επίσης, να τα μάθεις να φέρνουν πράγματα από το ψυγείο.

4. Πήγαινε βρες.
Μόλις το σκυλί σου μάθει τα ονόματα ορισμένων από τα παιχνίδια του, παίξτε το παιχνίδι “πήγαινε βρες”. Βάλε τα παιχνίδια του σε ένα σωρό ή σε ένα κουτί και πες του να βρει το αγαπημένο του παιχνίδι.

5. Μάθε του νέα κόλπα.
Το σκυλί σου ξέρει να πηδάει μέσα από ένα στεφάνι; Υπάρχει πάντα ένα νέο κόλπο που μπορείς να διδάξεις το κατοικίδιό σου.

6. Βάλτο να δει τηλεόραση.
Βάλτο να δει τηλεόραση και μάλιστα ντοκιμαντέρ με ζώα. Κοιτάζοντας και ακούγοντας άλλα ζώα, το σκυλί σου θα είναι σε εγρήγορση και θα διασκεδάσει σύμφωνα με το tsemperlidou.

7. Πισίνα.
Τα σκυλιά τρελαίνονται για το νερό. Αν ο καιρός είναι καλός, βγάλε μία μικρή παιδική πισίνα στην βεράντα ή στον κήπο και άσε το σκύλο σου να πλατσουρίζει με τις ώρες!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ