Τραγωδία σε λούνα παρκ στο Μεξικό: Δύο άτομα σκοτώθηκαν σε τρενάκι "ρόλερ - κάατερ" (φώτο-βίντεο)

Τοπικά μέσα αναφέρουν  πως οι νεκροί είναι δύο νεαροί 18 και 21 ετών

Τουλάχιστον δύο άτομα σκοτώθηκαν μετά από εκτροχιασμό ενός ρόλερ κοστερ, σε λούνα παρκ, στην πόλη του Μεξικού . Άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν στο δυστύχημα στο λούνα παρκ La Feria de Chapultepec, το Σάββατο.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι τα θύματα έπεσαν από το τελευταίο βαγόνι το οποίο εκτροχιάστηκε Το δημοφιλές πάρκο έκλεισε σύντομα μετά το τραγικό περιστατικό και οι αρχές διερευνούν τώρα την αιτία του εκτροχιασμού. 

Φώτο: Heraldo de Mexico

«Η υπόθεση είναι στα χέρια των εισαγγελέων και ξεκινά έρευνα», δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ο Miriam Urzua, υπάλληλος του οργανισμού πολιτικής προστασίας. Σύμφωνα με όσα είπε η έρευνα θα εξετάσει τόσο το τι συνέβη όσο και ποιος ήταν υπεύθυνος.


 

Η αυτόπτης μάρτυρας Rosalba Rodriguez είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν υπήρχε τίποτα από το συνηθισμένο στη βόλτα που έκανε το τρενάκι το οποίο είχε ήδη κάνει μερικές διαδρομές όταν σημειώθηκε η τραγωδία ενώ άλλοι επισκέπτες του πάρκου περιγράφουν πως όσοι επέβαιναν στο τελευταίο βαγόνι έπεσαν στο κενό.

Οι υπεύθυνοι του λούνα παρκ δήλωσαν ότι "λυπούνται για το τρομερό περιστατικό" και ότι "θα διεξάγουν έρευνα παράλληλα με τις αρχές", αναφέρει το BBC

Φώτο: Heraldo de Mexico

Φώτο: Heraldo de Mexico

Βίντεο επισκεπτών του λούνα παρκ δείχνουν ασθενοφόρα να απομακρύνουν τους τραυματίες, ενώ η αστυνομία κρατά τους θεατές μακριά από το σημείο. Το πάρκο έχει κλείσει ενώ είναι σε εξέλιξη οι έρευνες.   Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε ερασιτεχνικό βίντεο που καταγράφει αστραπιαία τη στιγμή που το βαγόνι εκτροχιάζεται

Tοπικά μμε αναφέρουν πως νεκροί είναι δύο άνδρες ηλικίας μόλις 18 και 21 ετών. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ