Μισέλ Ομπάμα: Αποκάλυψε γιατί ερωτεύθηκε τον Μπάρακ & έδωσε την καλύτερη συμβουλή μόδας & αυτοπεποίθησης ever... (φώτο)

Μίλησε για την σχέση της με τον Μπάρακ Ομπάμα και για το στυλ της πριν γίνει "Πρώτη Κυρία" των ΗΠΑ

Ο Μπάρακ και η Μισέλ Ομπάμα έγιναν το επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος όταν το 2008 όταν εκείνος έγινε Πρόεδρος των ΗΠΑ και αντίστοιχα εκείνη η "Πρώτη Κυρία" του πλανήτη. 

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στο «Moderated Conversation» στο Γουίνιπεγκ του Καναδά, η Michelle παραδέχτηκε ότι  αρχικά είχε πολλούς ενδοιασμούς σχετικά με τον Μπάρακ Ομπάμα. Υποστήριξε ότι ο σύζυγος της την κέρδισε με  το "χαμηλό" προφίλ του.

Michelle and Barack rose to international prominence after becoming President and First Lady

Getty Images

Η Μισέλ Ομπάμα πρόσθεσε ότι "δεν τον ένοιαζε να δουλεύει σε μια τεράστια επιχείρηση και να κερδίζει πολλά χρήματα". "Πριν τον ερωτευθώ τον αγάπησα σαν άνθρωπο", είπε.

Σε μία από τις πολλές ομιλίες της στη διάρκεια της περιοδείας που ονομάζεται "Μια συζήτηση με την Μισέλ Ομπάμα", η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ παρατήρησε ότι οι γυναίκες έχουν πολλές ανασφάλειες για την εμφάνιση τους και συχνά αμφισβητούν τον εαυτό τους, κάτι που ένας άντρας δεν το κάνει.

Επίσης ανέφερε ότι εκείνη αισθάνεται περίφημα με το πως δείχνει στα 50 της. Αναφέρθηκε επίσης στις προκλήσεις του ρόλου του γονέα και στο πως οι μητέρες πρέπει να εμπνέουν δύναμη στα παιδιά τους.

"Για μένα η δύναμη να αναθρέψεις έναν σωστό και καλό άνθρωπο είναι πιο ισχυρή από αυτήν που μπορεί να έχει οποιοσδήποτε ηγέτης στον κόσμο", είπε.

Michelle Obama news: FLOTUS reveals what Barack was like before they fell in love

Getty Images

Η συγγραφέας των best seller αποκάλυψε ότι όταν πρωτογνώρισε τον Μπάρακ Ομπάμα δεν της έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και της φάνηκε ότι έχει "πολύ παράξενο όνομα". Στην αρχή ήταν επιφυλακτική με αυτόν αλλά στη συνέχεια την κέρδισε με το "χαμηλό" προφίλ του.

Στην ομιλία της η Μισέλ Ομπάμα κατάφερε να κερδίσει το κοινό της και να επικοινωνήσει συναισθηματικά μαζί του, αναφέρει η Express Co

Michelle Obama latest news

Getty Images

"Θέλω όλοι σε αυτή την αίθουσα να σκεφτούν τον εαυτό τους και να πουν "Μπορώ να αλλάξω ζωή". Το ερώτημα που θα κάνετε στον εαυτό σας στην συνέχεια είναι "Ποια ζωή θα διαλέξω για μένα;", είπε.

Στη συνέχεια η Μισέλ Ομπάμα έδωσε την καλύτερη συμβουλή μόδας και αυτοπεποίθησης που δόθηκε ποτέ: 

 «Ντυθείτε για να εντυπωσιάσετε τον εαυτό σας», είπε και τόνισε ότι αυτό ακριβώς κάνει κι εκείνη. Αυτός είναι ο μόνος κανόνας καλού γούστου που ακολουθεί, να επιλέγει ρούχα μέσα στα οποία αισθάνεται άνετα και όμορφα.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ