Ο παραμυθένιος γάμος του ... άλλου Τhomas Cook στη Ρόδο - Γιατί "πληρώθηκε" δύο φορές (φώτο)

Τελικά ο... Thomas Cook κατάφερε να παντρευτεί την αγαπημένη του

Το όνομά του βρέθηκε στην επικαιρότητα για όλους τους… λάθος λόγους τις τελευταίες ημέρες, εξαιτίας της συνωνυμίας του με τον γίγαντα του τουρισμού, Thomas Cook, ο οποίος πτώχευσε!

Μάλιστα, εξαιτίας αυτού παραλίγο να ακυρωθεί ο γάμος του με την εκλεκτή της καρδιάς του στη Ρόδο, τον οποίο είχε προπληρώσει και σχεδίαζαν για πολλούς μήνες. Τελικά όμως χάρη στην καταλυτική βοήθεια ορισμένων ανθρώπων ο γάμος του Thomas Cook από το Hucknall του Nottingham με τη σύντροφό του Amelia Binch πραγματοποιήθηκε κανονικά την Παρασκεύη στη Ρόδο!  

Πιο συγκεκριμένα, ο γάμος τους ήταν προγραμματισμένος για την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου και το ζευγάρι είχε «κλείσει» γαμήλιο πακέτο με τον Thomas Cook, ενώ ταξιδιωτικά πακέτα είχαν κλείσει επίσης με αυτήν οι… μισοί καλεσμένοι στον γάμο, πάνω από τριάντα φίλοι και συγγενείς, ανάμεσά τους και ο κουμπάρος!

Οι μελλόνυμφοι, που βρίσκονται στη Ρόδο από τις 18 Σεπτεμβρίου, μπορούσαν βέβαια να βρουν πτήση να φύγουν από το νησί,  όμως εκτός του ότι δεν θα είχαν παντρευτεί θα έχαναν και τα γαμήλιο πακέτο, το οποίο τους είχε κοστίσει σχεδόν 10.000 λίρες!


 

Από την άλλη, οι συγγενείς, οι φίλοι και ο κουμπάρος είχαν «κολλήσει» στην Αγγλία, οπότε… γάμος πώς θα γινόταν;

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ακριβώς εδώ παρενέβησαν το ξενοδοχείο “Lindos Princess” και η αρχηγός του γραφείου του Thomas Cook και διασφάλισαν ότι ο γάμος θα γίνει κανονικά, δηλαδή την Παρασκευή εκεί που είχε επιλέξει το ζευγάρι.

Έτσι, άλλαξε η πτήση της επιστροφής τους, αλλά διασφαλίστηκε ότι θα μπορέσουν να έρθουν και οι άνθρωποι που περίμεναν από την Αγγλία, κάτι βέβαια πολύ σημαντικό για τους ίδιους.

Τελικά, ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο ειδυλλιακό τοπίο της παραλίας που βρίσκεται πίσω από το ξενοδοχείο “Lindos Princess” στη Λάρδο, ενώ η εταιρεία Lindos Weddings της κας Karen Harvey σε συνεργασία με τον φωτογράφο Αντώνη Γιαννέλη προσέφεραν αφιλοκερδώς το πακέτο της φωτογράφησης στο ζευγάρι!

7

Ορισμένες από τις φωτογραφίες δημοσιεύει σήμερα η «Ροδιακή», έπειτα από τη σύμφωνη γνώμη των νεονύμφων.

Γιατί πληρώθηκε δύο φορές ο γάμος

Όπως, δήλωσε η ευτυχισμένη νύφη στον βρετανικό Τύπο, το ζευγάρι αναγκάστηκε να πληρώσει εκ νέου το πακέτο των διακοπών του και τα έξοδα του γάμου του, αλλά ντόπιες εταιρείες και η διοργανώτρια γάμων της Thomas Cook, αν και έχασε την δουλειά της, βοήθησαν ώστε να γίνει ο γάμος των δύο Βρετανών.

«Έπρεπε να πληρώσουμε για όλα, όσα είχαμε πληρώσει στην Thomas Cook από την αρχή, αλλά, μια τοπική εταιρεία διοργάνωσης γάμων μας βοήθησε», δήλωσε η Αμέλια Μπίντς και πρόσθεσε πως ο καιρός ήταν υπέροχος και η γαμήλια δεξίωση έγινε στους χώρους του ξενοδοχείου τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ