H επίδειξη μόδας της Celine, στο Παρίσι απέδειξε ότι οι Γάλλοι σε ντύνουν σικ ακόμα και με τζιν (φώτο)

Πενήντα διαφορετικοί τρόποι για να φορέσεις ένα τζιν και να πετύχεις ένα υπέρκομψο look

Τις πενήντα... αποχρώσεις και τους πενήντα διαφορετικούς τρόπους για να φορέσεις ένα  τζιν είδαμε στην επίδειξη του οίκου Celine στην Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι.

O διάσημος οίκος παρουσίασε την κολεξιόν "Άνοιξη - Καλοκαίρι 2020" στην οποία "βασιλιάς" της πασαρέλας ήταν το αγαπημένο και ευκλοφόρετο τζιν.

Η επίδειξη που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων της μόδας ήταν η απόδειξη ότι δεν είναι τυχαίο ότι το "chic" είναι γαλλική λέξη. Οι Γάλλοι φαίνεται πως ξέρουν πως μπορείς να είσαι σικ και φινετσάτη ακόμα κι όταν φοράς τζιν.

Είδαμε παντελόνια τζιν συνδυασμένα με εντυπωσιακά vintage πουκάμισα με μεγάλους φιόγκους στο λαιμό, (τάση που φαίνεται ότι θα κυριαρχήσει και την επόμενη σεζόν), ρομαντικά φλόραλ φορέματα με τζιν μπουφάν, τζιν φούστες με βολάν συνδυασμένες με υπέροχα πανωφόρια, τοπ, και πουκάμισα.

Το "ταπεινό" τζιν παντελόνι συνδυάστηκε με κομψά μπλέιζερ, γιλέκα, καπέλα, υπέρκομψα τοπ και πανωφόρια και έτσι γεννήθηκαν τα πιο φινετσάτα outfits.

Στην πασαρέλα της Celine που παρουσιάζει η γαλλική Vogue είδαμε ακόμη ρομαντικά σύνολα με φλόραλ φούστες και πουκάμισα, κομψά city look με κουστούμια και υπέροχα φορέματα.

Δείτε όλα τα look στο κεντρικό Slide show

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ