Γκαλά αστέρων του Χόλιγουντ στο Μονακό: Ο πρίγκιπας Αλβέρτος αγκαλιά με την Ούμα Θέρμαν - Απούσα η Σαρλίν (φώτο)

Τιμητικό βραβείο στον Ρόμπερτ Ρέντφορντ για τις ενέργειες του για το περιβάλλον

Με πολλά και λαμπερά αστέρια του Χόλιγουντ και με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ βρέθηκε την Πέμπτη ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό στο ετήσιο Γκαλά του Μόντε Κάρλο για την διάσωση των ωκεανών. Την προηγούμενη μέρα ο πρίγκιπας Αλβέρτος είχε υποδεχθεί τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ στους κήπους του παλατιού του Μονακό.

Την επόμενη μέρα οι δύο τους ξαναβρεθήκαν στο ετήσιο γκαλά αυτή τη φορά για να τιμήσει ο πρίγκιπας Αλβέρτος τον διάσημο ηθοποιό και σκηνοθέτη σε ειδική εκδήλωση. Ο 83χρονος σήμερα Ρόμπερτ Ρέντφορντ έλαβε το Ειδικό Βραβείο του Ιδρύματος Prince Albert II, για τις ενέργειες του για την διάσωση του πλανήτη.

. Η εκδήλωση για το  βραβείο, το οποίο δόθηκε το 2017 στον Leonardo DiCaprio και το 2018 στον Orlando Blum, πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του 3ου Γκαλά του Μόντε Κάρλο για την διάσωση των ωκεανών.

Το ετήσιο φιλανθρωπικό γκαλά του Μονακό που περιλαμβάνει δημοπρασία ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια και στόχο έχει να υποστηρίξει τις ενέργειες του Ιδρύματος του Πρίγκιπα Αλβέρτου, στον τομέα της βιώσιμης διαχείρισης των ωκεανών, αναφέρει η Paris Match.

Από το φετινό γκαλά, απουσίαζε η πριγκιπίσσα Σαρλίν παρόλα αυτά ο πρίγκιπας Αλβέρτος είχε ... καλή παρέα. Εκτός από τον τιμώμενο Ρόμπερτ Ρέντφορντ και την Ούμα Θέρμαν με την οποία ο μονάρχης του Μονακό φωτογραφήθηκε αγκαλιά, στο γαλά έδωσαν το παρών πολλές διασημότητες του Χόλιγουντ.

Ανάμεσα τους η Νικόλ Κίντμαν, η Jane Seymour, ο Άντι Γκαρσία, ο διάσημος τενόρος Αντρέα Μποτσέλι, η Γκουέν Στεφάνι, ο ηθοποιός Κρις Τάκερ και ο Ρόμπιν Θικ. 

Στο γκαλά παραβρέθηκαν επίσης, ο πρώην υπουργός περιβάλλοντος της Γαλλίας  Ségolène Royal και  η Σόνια Ρολάν που στέφθηκε Μις; Γαλλία το 2000 και στη συνέχεια έγινε ηθοποιός.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ