Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου OTE: Μία εμπειρία που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους!

Μπορεί μικροί και μεγάλοι να έχουμε επανέλθει για τα καλά στους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας, τα Σαββατοκύριακα όμως παραμένουν μία καλή αφορμή για να παρατείνουμε λίγο ακόμη την ξεγνοιασιά του καλοκαιριού που αφήσαμε πίσω.

 

Έχοντας τον καιρό και την καλύτερη διάθεση με το μέρος μας, βρισκόμαστε σε μία διαρκή αναζήτηση εκδηλώσεων που διοργανώνονται στην πόλη και μπορούν να συμμετέχουν εξίσου όλα τα μέλη της οικογένειας.

Αν αναρωτιέστε, λοιπόν, ποιο είναι το μέρος που μπορούν να περάσουν καλά όλα ανεξαιρέτως τα μέλη μίας οικογένειας, τότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να ανηφορίσετε την ερχόμενη Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς και να περιηγηθείτε παρέα με ένα… ρομπότ στους διαδρόμους του ξεχωριστού  Μουσείου Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ! Να είστε βέβαιοι πως πρόκειται για μία επίσκεψη η οποία θα σας μείνει αξέχαστη!

Μία Open Day χωρίς ηλικιακό όριο

Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ αποφάσισε την επόμενη Κυριακή να πραγματοποιήσει μία διασκεδαστική Open Day με ελεύθερη είσοδο, στην οποία εκτός από τα παιδιά είναι καλοδεχούμενοι και οι γονείς τους. Από τις 10.00 το πρωί έως και τις 17.00 το απόγευμα, το πανέξυπνο ρομπότ και οικοδεσπότης Dinno θα μας καλωσορίσει στο κτήριο της οδού Πρωτέως, θα μας ενημερώσει για όλα τα απίθανα happenings και τις δράσεις που μπορούμε να λάβουμε μέρος, ενώ συγχρόνως θα μας οδηγήσει από την αυλή μέχρι τον δεύτερο όροφο που θα ολοκληρωθεί η ξενάγηση!

Το Μουσείο, το οποίο αποτελεί έναν μοναδικό χώρο ξεχωριστής ιστορικής σημασία για τη χώρα μας, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1990. Έκτοτε φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του μόνιμες συλλογές, εκπαιδευτικά προγράμματα για τα οποία θα ενημερωθείτε εκτενώς, μία μικρή αίθουσα προβολών, μία πλήρως ενημερωμένη βιβλιοθήκη και ένα εργαστήριο.

Έτσι θα δείτε το Μουσείο… αλλιώς!

Συγκεκριμένα την Κυριακή, θα χτίσουμε κάστρα και διαδρομές επικοινωνίας με πρώτη ύλη την άμμο, θα μάθουμε τα κρυφά μυστικά της ζογκλερικής τέχνης από έναν ειδικό του είδους, θα
«μεταμορφωθούμε» σε αστείες καρικατούρες, θα περάσουμε σε μία νέα… διάσταση μέσω μίας υπερσύγχρονης Virtual Reality εμπειρίας και ταξιδεύοντας με το καλωδιακό πλοίο «Θαλής ο Μιλήσιος», ενώ θα ανακαλύψουμε το αγαπημένο μας βιβλίο μέσα από έναν τηλεφωνικό θάλαμο γεμάτο βιβλία!

Σκοπός της εκδήλωσης δεν είναι μόνο να δημιουργήσει ένα ψυχαγωγικό και συνάμα εκπαιδευτικό πλαίσιο μέσα στο οποίο γονείς και παιδιά μπορούν να αλληλοεπιδράσουν παίζοντας, αλλά να δώσει την ευκαιρία στον κόσμο να ανακαλύψει από πρώτο «χέρι» τα νέα  οικογενειακά εκπαιδευτικά προγράμματα που πραγματοποιεί το Μουσείο και είναι βέβαιο πως οι μικρότεροι της παρέα θα λατρέψουν!

Αν η τελευταία Κυριακή του Σεπτέμβρη «σηματοδοτεί» και επίσημα την έναρξη του φθινοπώρου, τότε δεν υπάρχει ιδανικότερος τρόπος να υποδεχτείτε τη νέα εποχή που ανοίγεται μπροστά μας, αφιερώνοντας τον ελεύθερο χρόνο σας στα παιδιά και μαθαίνοντας ακόμη περισσότερα πράγματα παίζοντας μαζί τους. Κλείνοντας, έχει σημασία να επισημάνουμε πως η συμμετοχή στην εκδήλωση δεν προϋποθέτει κάποιο αντίτιμο, ούτε την κράτηση θέσης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ