Μεγάλο Παζάρι της Πύρνας: Έξυπνες αγορές για καλό σκοπό - Ρούχα, αξεσουάρ, είδη σπιτιού, στην Κηφισιά

Ρούχα βεστιαρίου, vintage, αξεσουάρ, κοσμήματα, είδη σπιτιού, διακοσμητικά, ασημικά, μικροέπιπλα αλλά και βιβλία

Την Κυριιακή 29 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται το Μεγάλο Παζάρι της Πύρνας,  που γίνεται στην Κηφισιά, κάθε δύο χρόνια, με σκοπό να στηρίξει τις κοινωφελείς δράσεις της Πύρνας. 

Θα βρείτε: 
ΡΟΥΧΑ  επώνυμα, βεστιαρίου, vintage, καθημερινά, βραδινά.....
ΑΞΕΣΟΥΑΡ κοσμήματα, τσάντες, μαντήλια, υποδήματα, καπέλα, γραβάτες....
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ σερβίτσια, διακοσμητικά, ασημικά, μικροέπιπλα...
ΕΙΔΗ ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΕΙΟΥ αντίκες, χαλιά και συλλεκτικά είδη…
ΜΙΚΡΑ ΕΠΙΠΛΑ παλαιά και σύγχρονα
ΒΙΒΛΙΑ λογοτεχνία (ελληνικά & αγγλικά), ιστορικά, τέχνης, παιδικά…
ΠΙΝΑΚΕΣ, ζωγραφική, μεταξοτυπίες, αφίσες, γκραβούρες…
ΠΑΙΔΙΚΑ παιχνίδια, έπιπλα, ρούχα...

Στο Παζάρι της Πύρνας θα κάνετε έξυπνες και συμφέρουσες  αγορές, θα κουβεντιάσετε με φίλους, θα απολαύσετε τον καφέ σας ή τον σπιτικό μεσημεριανό μπουφέ (κράτηση στο 2106230913, τιμή 18€/άτομο) ενώ παράλληλα θα στηρίξετε τις κοινωφελείς δράσεις της ΠΥΡΝΑΣ.

Το παζάρι μας είναι ανοικτό και για εμπόρους και ιδιοκτήτες βεστιαρίων. 

info:

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου
10.30-17.30
Κοκκιναρά 43, Κηφισιά
Είσοδος ελεύθερη
Πληροφορίες: 2106230913
Τα έσοδα στηρίζουν τις κοινωφελείς δράσεις της Πύρνας: www.pyrna.gr/koinofeleis-draseis

Περισσότερες πληροφορίες για την ΠΥΡΝΑ:

Η ΠΥΡΝΑ
Μη κερδοσκοπική πολιτιστική εταιρεία, που διανύει τον 24 χρόνο λειτουργίας της, με σκοπό τη δια βίου μάθηση, την προσωπική ανάπτυξη και τη δημιουργική ψυχαγωγία. Στη στέγη της, μια κηφισιώτικη μονοκατοικία με κήπο, στην οδό Κοκκιναρά 43, πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα ομιλίες, εργαστήρια, παρουσιάσεις βιβλίων, ξεναγήσεις για ενήλικες και δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site μας www.pyrna.gr και στη σελίδα μας στο facebook (ΠΥΡΝΑ). Το νέο πρόγραμμα Οκτωβρίου 2019 – Ιανουαρίου 2020 θα κυκλοφορήσει και θα αναρτηθεί τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ®
Η ΠΥΡΝΑ δημιούργησε το 2012 τα ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ®, που φέρνουν μικρές, κινητές, δανειστικές βιβλιοθήκες στις τάξεις των δημόσιων δημοτικών σχολείων. Φέτος τα ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ® ταξιδεύουν, με 180 βαλίτσες και 4.700 βιβλία, σε 1.000 περίπου σχολικές τάξεις ανά την Ελλάδα. Με τη συνεργασία της ΑΘΗΝΑ 2018 - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΒΙΒΛΙΟΥ επεκτάθηκαν και στους 72 παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αθηναίων. Τον Απρίλιο του 2015, τα ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ® βραβεύτηκαν από τον Κύκλο Παιδικού Βιβλίου ως το καλύτερο πρόγραμμα φιλαναγνωσίας για παιδιά! Το πρόγραμμα στηρίζεται από χορηγίες ιδρυμάτων, εταιρειών και ιδιωτών. Περισσότερα στο www.vivliaserodes.gr και στο facebook.

ΟΙ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
Με την πεποίθηση ότι όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στην εκπαίδευση, τη δημιουργική ψυχαγωγία, το παιχνίδι και τη χαρά της μάθησης, η ΠΥΡΝΑ, με ομάδα εφήβων μαθητών-εθελοντών, έχει μέχρι σήμερα εξοπλίσει τέσσερα νηπιαγωγεία σε Δομές Προσφύγων και ένα στη Μάνδρα Αττικής και συνεχίζει να τα στηρίζει. Επιπλέον, μέσα από εθελοντική εργασία 

και οργανωμένα παιχνίδια σε Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων, φέρνει σε επαφή με τα προσφυγόπαιδα  Έλληνες μαθητές και μαθήτριες αθηναϊκών σχολείων.

Η ΠΥΡΝΑ χρηματοδοτείται από συνδρομές και δωρεές μελών και φίλων, και από χορηγίες εταιρειών. Aρ. Λογαριασμού ΠΥΡΝΑΣ: Αlpha Bank IBAN GR2501401530153002320001050. Για πληροφορίες και εγγραφή στις δραστηριότητες, απευθυνθείτε στη γραμματεία, Κοκκιναρά 43, Κηφισιά 145 63, καθημερινές εκτός Τετάρτης, 10.00-14.00 και 17.00-19.00.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ