19χρονη βιάστηκε και δολοφονήθηκε από τον άγνωστο που της άλλαξε το λάστιχο - Το μοιραίο συναπάντημα με τον θάνατο (φωτό)

Φρικτός θάνατος για την 19χρονη...

Θύμα ενός καταδικασμένου βιαστή ο οποίος προσφέρθηκε να αλλάξει το λάστιχο στο αυτοκινητό της πριν τελικά να την σκοτώσει έπεσε μια 19χρονη στη Βραζιλία.

Ο 37χρονος δράστης της φρικτής δολοφονίας της  Μαριάννα Μπάζα από την πόλη Μπαρίρι της Βραζιλίας, την παρακολουθούσε στενά. Όταν εκείνη στάθμευσε το αυτοκίνητο της για να κάνει μια δουλειά, ο δράστης έσκισε με μαχαίρι το λάστιχο και περίμενε λίγο πιο δίπλα.

Όταν η κοπέλα επέστρεψε και είδε το λάστιχο της, εκείνος εμφανίσθηκε σαν ευγενικός κύριος και προσφέρθηκε να τη βοηθήσει να το αλλάξει.

 

 

Η κάμερα κατέγραψε το αυτοκίνητο της Μπάζα να μπαίνει σε ένα στενό και να βγαίνει από αυτό περίπου μια ώρα αργότερα με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι τότε στο τιμόνι βρισκόταν ο δολοφόνος της 19χρονης σύμφωνα με την Daily Mail. 

 

Ο Ροδρίγκο μόλις είχε αποφυλακιστεί για βιασμό και η αστυνομία μελετώντας και τις κάμερες κυκλοφορίας κατάφερε εύκολα να τον εντοπίσει να μπαίνει στο αυτοκίνητο με τη δολοφονημένη γυναίκα. Τον συνέλαβε και αμέσως παραδέχτηκε την πράξη του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ