Η αγαπημένη αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ημερήσιες προβλέψεις...

Η Αφροδίτη φέρνει απογοητεύσεις και ψευδαισθήσεις, λόγω του Τετραγώνου της με τον Ποσειδώνα. Αυτοί που θα πρέπει να προσέχουν κυρίως, είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου! Ευτυχώς η ταυτόχρονη Σύνοδος Ήλιου-Ερμή, θα φέρει λύσεις!

 

ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε τις κρίσεις ζήλιας, καθώς τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να πέσετε στα δίχτυα του έρωτα. Φροντίστε να απέχετε από εντάσεις και πλησιάστε το σύντροφό σας με τρυφερότητα και αγάπη.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις καταναλώνουν το χρόνο σας και δεν μπορείτε να σκεφτείτε τίποτε άλλο. Μην κοντράρεστε με ανθρώπους που δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε όσες προσπάθειες και να κάνετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή το άγχος και ο εκνευρισμός οδηγούν σε λάθος τακτική, προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Αναζητήστε τις ουσιαστικές σας ανάγκες και μη ρίχνετε ευθύνες μόνο στους άλλους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αγνοείτε όσα σας συμβουλεύουν οι φίλοι σας και τα άτομα που σας αγαπούν. Διατηρείστε τις αναγκαίες ισορροπίες μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο.

 

ΛΕΩΝ: Οργανώστε τη μέρα σας και μην επιτρέπετε αλλαγές που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Εάν δε σταματήσετε να φλερτάρετε ανεξέλεγκτα, πολύ σύντομα θα μείνετε μόνοι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σαφώς η σχέση σας πρέπει να έχει προτεραιότητα και για τους δύο σας, αλλά μην κάνετε στο μυαλό σας σενάρια καταστροφής.

 

ΖΥΓΟΣ: Αντί να αναμετράστε ποιος έχει πιο ισχυρό χαρακτήρα στον εργασιακό χώρο, δείξτε προσοχή και ψυχραιμία που θα σας βοηθήσει περισσότερο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη στοχεύετε στο φεγγάρι, γιατί υπάρχει κάτι που δεν αφήνει τη σχέση σας να απογειωθεί. Εάν βρίσκεστε σε μεταβατική περίοδο μην ψάχνετε να βρείτε αιτίες για να πληγώσετε ο ένας τον άλλον.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε το σωστό τρόπο για να πείτε αυτά που σας προβληματίζουν, ώστε να μη δώσετε λάθος εντυπώσεις. Βάλτε προτεραιότητα σε θέματα που εκκρεμούν και λύστε τα άμεσα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αστάθεια που έχετε τελευταία στην ερωτική σας ζωή, θα βρει τους φυσιολογικούς της ρυθμούς. Μη λάβετε μέρος σε συζητήσεις που θα γίνουν κουτσομπολιά και σχόλια για άτομα που απουσιάζουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επωφεληθείτε από τις συνθήκες και βρεθείτε με άτομα που εκτιμάτε. Ξεκουραστείτε για να μπορέσετε να ξαναμπείτε στους κανονικούς σας ρυθμούς σύμφωνα με τον oroskopo.

 

ΙΧΘΥΣ: Εάν θέλετε πραγματικά να λύσετε τα προβλήματά σας, χτυπήστε τα στη ρίζα. Αξιοποιήστε τα ταλέντα και τα δυνατότητές σας, χωρίς να διαλαλείτε τις γνώσεις σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ