Ρωσία: 22χρονη σκότωσε την 17χρονη αδερφή της με 189 μαχαιριές - Η "έκρηξη ζήλιας" και ο ύποπτος εραστής (φώτο-βίντεο)

Η αρρωστημένη ζήλια την οδήγησε στο φρικιαστικό έγκλημα

Μια νεαρή γυναίκα φέρεται να έβγαλε τα μάτια και να έκοψε τα αυτιά της αδερφής της , που ήταν μοντέλο σε μια φρενήρη έκρηξη ζήλιας.  Η 22χρονη Ελιζαβέτα Ντουμπροβίνα κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της 17χρονης αδερφής της Στεφανία και πρόκειται να να δικαστεί μετά από τριετή ψυχιατρική θεραπεία.

Η  Ντουμπροβίνα κατηγορείται ότι το 2016 μαχαίρωσε την έφηβη Στεφανία 189 φορές, της έβγαλε τα μάτια και της έκοψε τα αυτιά, σε μια έκρηξη ζήλιας κι ενώ τελούσε υπό την επήρεια φαρμάκων.

Αν κριθεί ένοχη αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 25 χρόνων.

Η 22χρονη είχε συλληφθεί πριν από τρία χρόνια για το έγκλημα στην Αγία Πετρούπολη, αλλά εστάλη για ψυχιατρική θεραπεία και τώρα οι ρωσικές Αρχές θεωρούν ότι είναι σε θέση να παραστεί στη δίκη της που θα αρχίζει σύντομα, για «ειδεχθές έγκλημα ιδιαίτερης ωμότητας».

 Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες της δολοφονίας της Στεφανίας, προσπαθώντας να ρίξει την ευθύνη στον «εραστή» της αδελφής της, Αλεξέι Φατέεφ, στο διαμέρισμα του οποίου βρέθηκε νεκρή κοπέλα. Η εισαγγελία, ωστόσο,  υποστηρίζει ότι ο 44χρονος άνδρας δεν είναι ύποπτος, αλλά μάρτυρας στο φρικιαστικό έγκλημα.

Η μαρτυρία του " ύποπτου εραστή"

Ο ίδιος ο Φατέεφ αρνήθηκε κάθε ανάμειξή του στη δολοφονία της Στεφανίας, ενώ σε δηλώσεις του στη ρωσική τηλεόραση αφηγήθηκε πώς βρήκε το διαμελισμένο γυμνό κορμί της επιστρέφοντας από κατάστημα, όπου είχε πάει για να αγοράσει κρασί. Ο ίδιος εμπόδισε την Ελιζαβέτα να το σκάσει και την παρέδωσε στην αστυνομία, όπως είπε.

Οι φρικιαστικές λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας

Σύμφωνα με την πολιτική αγωγή η Ελιζαβέτα «έδρασε με ιδιαίτερη ωμότητα» βγάζοντας τα μάτια της αδελφή της.

Η Ελισαβέτα Ντουμπροβίνα

«Την χλεύαζε, υποβάλλοντάς την σε τεράστιο πόνο επειδή την αντιπαθούσε. Στη διάρκεια του μακελειού της κατάφερε 189 μαχαιριές στο κεφάλι, το λαιμό, τον κορμό, τα χέρια και τα πόδια. Έκοψε ακόμη και τα αυτιά της αδελφής της», ανέφεραν οι εισαγγελείς, σύμφωνα με την Mirror.

Το πτώμα του θύματος «ήταν σχεδόν κατεστραμμένο από τα κοψίματα που του είχε κάνει η μεγαλύτερη αδελφή», ανέφερε την εποχή που έγινε η δολοφονία η ρωσική εφημερίδα Komsomolskaya Pravda επικαλούμενη πηγές στην Αστυνομία. Η κοπέλα είχε ποζάρει σε γυμνή φωτογράφιση λίγο πριν το φόνο της, αλλά φίλοι της διέψευσαν ότι είχε μετάσχει σε ερωτικές ταινίες.

Η Στεφανία

Η μητέρα των κοριτσιών, που μεγάλωσαν σε ορφανοτροφεία, υιοθέτησε τους ισχυρισμούς της μεγαλύτερης κόρης της ότι δράστης της δολοφονίας ήταν ο «εραστής» της Στεφανία, επειδή είχε ζηλέψει μετά τις γυμνές φωτογραφίες της και επειδή δεν του ήταν πιστή.

"Ο άνθρωπος έδρασε σαν "δαίμονας" και για να το θέσω ήπια , η Στεφανία δεν του ήταν πιστή", είπε η μητέρα.

Δημοσιεύματα ρωσικών ΜΜΕ αναφέρουν, πάντως, ότι η Ελιζαβέτα «αντέγραφε τη νεότερη αδελφή της - είχε το ίδιο χρώμα μαλλιών και χρησιμοποιούσε το ίδιο κραγιόν. Υπάρχουν φωτογραφίες με τις δυο τους να αγκαλιάζονται, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η μεγαλύτερη αδελφή ζήλευε αρρωστημένα τη μικρότερη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ