Ντέμι Μουρ: Η αλκοολική μητέρα μου με πούλησε στα 15 μου στο βιαστή μου για 500 δολάρια (φώτο-βίντεο)

Οι χειρότερες στιγμές στη ζωή της ήταν ο βιασμός και ο χωρισμός της από τον Άστον Κούτσερ

Σοκάρει η αποκάλυψη που έκανε η Ντέμι Μουρ ότι βιάστηκε στην ηλικία των 15 ετών στο σπίτι της, από έναν άνδρα  ο οποίος  ισχυρίστηκε ότι είχε πληρώσει  500 δολάρια γι' αυτό  στη μητέρα της.

Η 56χρονη ηθοποιός έκανε αυτή την δήλωση σε μία εκ βαθέων συνέντευξη  που έδωσε  στην εκπομπή Good Morning America , για να παρουσιάσει την αυτοβιογραφία της με τίτλο "Inside Out", που κυκλοφορεί σήμερα.

Μιλώντας στην Diane Sawyer, είπε ότι επιστρέφοντας  στο σπίτι βρήκε έναν  ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος γνώριζε τη μητέρα της, να την περιμένει στο διαμέρισμά της.

Αφού την βίασε, η Μουρ λέει πως ο άνδρας υποστήριξε ότι η μητέρα της την είχε «πουλήσει» σε αυτόν: «Ήταν βιασμός. Και απελπιστική προδοσία που αποκαλύφθηκε στην βάρβαρη ερώτηση του άνδρα: Πώς νιώθεις που σε έκανε π@@@@@@ η μητέρα σου για 500 δολάρια;» 

Σύμφωνα με τη Μουρ, η μητέρα της ήταν αλκοολική και την έπαιρνε μαζί της σε μπαρ, ήδη από την εφηβεία της, ώστε να τραβήξει την προσοχή των ανδρών. Η μητέρα της γνωστής ηθοποιού πέθανε το 1998. 

Στην ερώτηση αν πίστεψε στα λεγόμενα του βιαστή της απάντησε «νομίζω, βαθιά μέσα στην καρδιά μου, όχι. Δεν πιστεύω ότι ήταν απευθείας συναλλαγή. Αλλά όπως και να έχει του έδωσε πρόσβαση που με έθεσε σε κίνδυνο». 

Η Μουρ έγινε παγκοσμίως διάσημη τη δεκαετία του 1990 , όταν πρωταγωνίστησε σε μερικές πολύ επιτυχημένες ταινίες  ανάμεσα στις οποίες το Ghost, το Ζήτημα Τιμής και η Ανήθικη πρόταση. 

Αφιέρωσε το βιβλίο της στη μητέρα της και στις τρεις κόρες της με τον πρώην σύζυγο της, τον ηθοποιό Μπρους Γουίλις, αναφέρει ο Guardian.

Η σταρ του Χόλιγουντ είπε ότι η μητέρα της να κάνει την πρώτη απόπειρα αυτοκτονίας όταν η ίδια ήταν 12 ετών. Χάρη στη δική της παρέμβαση τότε, είχαν αποφευχθεί τα χειρότερα: «Θυμάμαι να χρησιμοποιώ τα δάκτυλά μου, τα μικρά, παιδικά μου δάκτυλα για να βγάλω τα χάπια από το στόμα της μητέρας μου, τα οποία προσπάθησε να καταπιεί».

Ακολούθησαν και άλλες απόπειρες αυτοκτονίας «πολλές, πολλές φορές. Η παιδική ηλικία μου είχε τελειώσει. Ήταν μια στιγμή που μου άλλαξε τη ζωή». 

Η Ντέμι Μουρ εξομολογήθηκε  ότι και η ίδια αντιμετώπισε εθισμό σε ουσίες. Πήγε σε κέντρο απεξάρτησης ναρκωτικών και αλκοόλ στα μέσα της δεκαετίας του 1980.

Η ζωή της γνώρισε νέα κρίση το 2012, όταν διαλύθηκε ο γάμος της με τον Άστον Κούτσερ και τα παιδιά της σταμάτησαν να της μιλούν. Τότε ζύγιζε 102 κιλά.

 Σύμφωνα με τους New York Times η Μουρ κατέρρευσε σε ένα πάρτι και νοσηλεύθηκε σε νοσοκομείο αφού κάπνισε συνθετική κάνναβη και νιτρώδη οξείδια. «Νομίζω πως το βασικό ερώτημα με το οποίο ήρθα αντιμέτωπη ήταν "Πώς έφτασα εδώ;"», είπε στην Σόγιερ. «Είχα τυφλωθεί, χάνοντας τον εαυτό μου». 

Επίσης η Ντέμι Μουρ είπε ότι όταν έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη σταρ του Χόλιγουντ οι κριτικοί της έδωσαν το παρατσούκλι "Gimme Moore" , αλλά δεν την ενόχλησε αυτό.

Όπως είπε: "Αναρωτιόμουν γιατί οι γυναίκες δεν πρέπει να αμείβονται το ίδιο με τους άντρες ανάλογα με την ποιότητα της δουλειάς τους και έλεγα "απλά αντιμετωπίστε με το ίδιο (σ.σ. όπως έναν άντρα). Εμπιστευθείτε με, είναι ακριβώς ίδιες οι γυναίκες με τους άντρες , ούτε καλύτερες ούτε χειρότερες".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ