Νύχια: Οι τάσεις του φετινού φθινοπώρου σε χρώματα και σχέδια - Δες 70 καταπληκτικές ιδέες (Φωτό)

Για κάθε γούστο.

Η νέα σεζόν είναι εδώ και μαζί της φέρνει την διάθεση για ανανέωση, εισάγοντας φθινοπωρινές πινελιές στο στυλ και την εμφάνιση μας.

Από την συγκεκριμένη ανανέωση δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει το μανικιούρ, αφού οι επιλογές για εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια το Φθινόπωρο είναι πραγματικά άφθονες!

Ανακαλύψτε μέσα από τις φωτογραφίες που ακολουθούν τα χρώματα μανό που φοριούνται περισσότερο, καθώς και εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Πρόκειται για φθινοπωρινά μανικιούρ που θα σας δώσουν υπέροχες ιδέες για το πως να βάψετε τα νύχια σας με απλό βερνίκι, ημιμόνιμο ή τζελ.

Φθινοπωρινά χρώματα στα νύχια:

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (1)

Συνήθως το Φθινόπωρο τα χρώματα των βερνικιών γίνονται πιο σκούρα και ήπια, με τα nude να αποτελούν μια από τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για την εποχή. Επομένως, οι αποχρώσεις του δέρματος, του μπεζ, του μπεζοκαφέ και του ανοιχτού γκρι φοριούνται πολύ την περίοδο αυτή.

Εξίσου αγαπητά είναι όμως και τα μανό σε φθινοπωρινά χρώματα όπως το καφέ, το γκρι σε όλους τους τόνους του, το μπλε, το μωβ και το μαύρο. Αν πάλι σας αρέσουν οι πιο ιδιαίτεροι χρωματισμοί, μπορείτε να δοκιμάσετε το πράσινο.

Από τις αποχρώσεις όμως του Φθινοπώρου στα βερνίκια δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα διαχρονικά και πολυαγαπημένα ροζ ή κόκκινα νύχια. Πρόκειται για δυο χρώματα που αποπνέουν θηλυκότητα και σαγηνεύουν τα πλήθη. Χρησιμοποιούνται κατά κόρον σε κάθε περίσταση και διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα τόνων.

Τα ροζ νύχια μπορεί να είναι nude ή παστέλ, φτάνοντας μέχρι το σκούρο ροζ – φούξια. Από την άλλη μεριά, τα κόκκινα βερνίκια κυμαίνονται από το δημοφιλές χρώμα της φωτιάς μέχρι το burgundy. Εξάλλου, τα μπορντό νύχια έχουν μια σκούρα και μουντή απόχρωση, ιδανική για το Φθινόπωρο.

Ενδιαφέρον έχουν και οι χρωματισμοί των πολύτιμων λίθων στα νύχια με το κόκκινο – ρουμπινί και το πράσινο – σμαραγδί να φοριούνται πολύ.

Αν θέλετε ακόμη πιο ξεχωριστά και λαμπερά μανικιούρ μπορείτε να δοκιμάσετε ένα μεταλλικό χρώμα, τα Holographic / Mirror nails, είτε να προσθέσετε λίγο βερνίκι με γκλίτερ σε όποια απόχρωση επιθυμείτε.

Για το φινίρισμα των νυχιών εξίσου εντυπωσιακό είναι ένα γυαλιστερό ή ματ top coat. Μάλιστα τα super glossy nails έχουν γίνει must για την εποχή.

Φθινοπωρινά ροζ νύχια:

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (6)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (5)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (4)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (3)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (2)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (7)

Το ροζ βερνίκι νυχιών αποτελεί μια από τις αγαπημένες και girly προτάσεις, ενώ οι αποχρώσεις του είναι αμέτρητες και καλύπτουν όλα τα γούστα. Τα πιο δημοφιλή είναι ίσως τα παστέλ και νουντ ροζ που δημιουργούν από μόνα τους όμορφα σχέδια στα νύχια για το Φθινόπωρο. Ωστόσο μπορούν να συνδυαστούν εξίσου με το μαύρο, το λευκό και άλλα χρώματα για εκπληκτικά ροζ μανικιούρ.

Το ροζ γαλλικό στα νύχια είναι ένα σχέδιο που επιλέγουν πολύ οι γυναίκες. Ενδιαφέρον όμως έχουν και τα ombre nails, καθώς και τα half moon.

Για πιο λαμπερά μανικιούρ μπορείτε να προσθέσετε glitter μανό σε όποια απόχρωση σας αρέσει. Τα πιο δημοφιλή είναι το ασημί και το ροζ χρυσό.

Κόκκινα νύχια για το φθινόπωρο:

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (8)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (13)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (12)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (11)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (10)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (9)

Τα νύχια σε κόκκινο χρώμα μπορούν να απογειώσουν την εμφάνιση μιας γυναίκας και να την κάνουν άκρως σαγηνευτική. Ορισμένες αποφεύγουν το κατακόκκινο βερνίκι, διότι είναι αρκετά έντονο, υπάρχουν όμως αποχρώσεις που είναι πιο σκούρες ή ήπιες. Μια εξ αυτών είναι και τα μπορντό νύχια, γνωστά και ως burgundy nails, τα οποία είναι ιδανικά για ένα εντυπωσιακό φθινοπωρινό μανικιούρ.

Επιλέξτε λοιπόν την ιδανική απόχρωση στα κόκκινα νύχια το Φθινόπωρο και κάντε την εμφάνιση σας να τραβήξει τα βλέμματα. Συνδυάστε το κόκκινο με άλλα χρώματα όπως ροζ, νουντ και λευκό, είτε δοκιμάστε να κάνετε υπέροχα σχέδια μανικιούρ σε πιο σκούρους τόνους επιλέγοντας μαύρο, μπλε ή μωβ.

Γκρι φθινοπωρινά μανικιούρ:

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (14)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (19)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (18)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (17)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (16)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (15)

Οι διαφορετικοί τόνοι του γκρι είναι -σύμφωνα με το beautetinkyriaki.gr- επίσης μια πολύ καλή επιλογή στα σχέδια για νύχια το Φθινόπωρο. Από το απαλό νουντ γκρι μέχρι το σκούρο ανθρακί που πλησιάζει το μαύρο, η γκάμα των γκρι αποχρώσεων είναι πολύ μεγάλη.

Ενδιαφέρον σχέδιο για φθινοπωρινά νύχια με γκρι μανό αποτελούν τα ντεγκραντέ. Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που δημιουργείται με διαφορετικά χρώματα βερνικιών σε γκρι τόνους που σκουραίνουν από την μία άκρη στην άλλη.

Από εκεί και πέρα τα γκρι ροζ νύχια είναι επίσης ένας όμορφος χρωματικός συνδυασμός για το Φθινόπωρο. Χρησιμοποιώντας αυτά τα δυο χρώματα μπορείτε να βάψετε τα νύχια σας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και να κάνετε εντυπωσιακά manicure για την εποχή.

Αν όμως θέλετε κάτι πιο λαμπερό, προσθέστε μερικά στρας, λίγο γκλίτερ και απογειώστε την εμφάνιση σας.

Μαύρα νύχια για το φθινόπωρο:

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (26)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (31)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (30)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (29)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (28)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (27)

Το μαύρο βερνίκι είναι ένα από τα κατεξοχήν φθινοπωρινά – χειμωνιάτικα χρώματα. Μπορεί από μόνο του να δημιουργήσει εντυπωσιακά μανικιούρ για την εποχή, ωστόσο ο απόλυτος συνδυασμός του άσπρου με το μαύρο, δημιουργεί μια εκπληκτική αντίθεση που κλέβει τις εντυπώσεις. Εξίσου όμορφα είναι όμως και τα σχέδια στα νύχια με μαύρο – ροζ μανό.

Επίσης, ο σκούρος τόνος του μαύρου αποτελεί μια πολύ καλή βάση για να παίξετε με τις διαφορετικές υφές του τοπ coat (γυαλιστερό και ματ), κάνοντας απίθανα σχέδια.

Το χρυσό γκλίτερ μπορεί να προσθέσει λάμψη στα μαύρα νύχια για το Φθινόπωρο. Χρησιμοποιήστε το για να κάνετε γραμμές, πουά ή όποιο σχήμα σας αρέσει. Αν βέβαια το χρυσό δεν είναι του γούστου σας, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα μανό με ασημί χρυσόσκονη. Το αποτέλεσμα θα είναι επίσης αστραφτερό και εντυπωσιακό.

Μπλε νύχια φθινοπωρινά:

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (38)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (43)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (42)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (41)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (40)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (39)

Όμορφη ιδέα για να βάψετε τα νύχια σας το Φθινόπωρο αποτελούν οι μπλε αποχρώσεις. Με γυαλιστερό ή ματ φινίρισμα τα σχέδια μανικιούρ σε αυτά τα χρώματα είναι εκπληκτικά.

Επιλέξτε λοιπόν να κάνετε μπλε σχέδια χρησιμοποιώντας έναν τόνο και διακοσμητικά στοιχεία, όπως στρας, holographic λεπτομέρειες κλπ. Επίσης, οι χρωματικοί συνδυασμοί των μπλε αποχρώσεων με λευκό, χρυσό και ασημί είναι εκθαμβωτικοί.

Καφέ νύχια για το φθινόπωρο:

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (20)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (25)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (24)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (23)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (22)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (21)

Φθινοπωρινά νύχια χωρίς καφέ μανό δεν γίνονται. Πρόκειται για γήινες αποχρώσεις που θυμίζουν τα πεσμένα φύλλα των δένδρων και τη φύση γενικότερα, τα οποία συνδυάζονται εκπληκτικά με τις νουντ αποχρώσεις. Μάλιστα τα σχέδια με φύλλα και καφέ βερνίκια είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές για φθινοπωρινά νύχια που αποπνέουν τον αέρα της εποχής.

Βέβαια δεν περιορίζονται εκεί τα εντυπωσιακά σχέδια για το Φθινόπωρο. Εξίσου όμορφα είναι και τα καφέ νύχια με γεωμετρικά σχήματα, είτε τα διακοσμημένα με στρας.

Σκούρα φθινοπωρινά μανικιούρ:

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (32)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (37)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (36)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (35)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (34)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (33)

Με το μαύρο, το γκρι, το μωβ, το καφέ, το μπορντό και το μπλε να αποτελούν κορυφαίες επιλογές σκούρων μανό στα νύχια για το Φθινόπωρο, μπορείτε να κάνετε εκπληκτικά σχέδια. Συνδυάστε τα με πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις για να δημιουργήσετε πιο φωτεινά μανικιούρ, είτε μεταξύ τους για ένα πιο σκούρο αποτέλεσμα.

Τα floral nails, τα half moon, αλλά και αυτά με γκλίτερ είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για την εποχή. Εξίσου όμορφα είναι όμως και τα mirror nails σε συνδυασμό με τα σκούρα μανό.

Ματ σχέδια για φθινοπωρινά νύχια:

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (65)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (70)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (69)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (68)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (67)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (66)

Το ματ φινίρισμα μπορεί να απογειώσει το αποτέλεσμα, αφού η θαμπή αυτή όψη στα νύχια κάνει τα σκούρα βερνίκια αλλά και τα πιο ανοιχτόχρωμα να δείχνουν εκπληκτικά και ιδιαίτερα.

Κάντε λοιπόν ακόμη και το πιο απλό μονόχρωμο μανικιούρ να κλέψει τις εντυπώσεις απλά χρησιμοποιώντας ένα ματ top coat, είτε εφαρμόστε το για να κάνετε τα φθινοπωρινά σας σχέδια στα νύχια πιο ιδιαίτερα.

Εντυπωσιακά σχέδια για νύχια το Φθινόπωρο:

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (44)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (45)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (46)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (47)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (48)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (49)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (50)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (51)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (52)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (53)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (54)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (55)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (56)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (57)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (58)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (59)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (60)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (61)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (62)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (63)

Σχέδια για φθινοπωρινά νύχια (64)

Τα animal print (κορυφαίο μοτίβο για τη σεζόν), τα γεωμετρικά σχέδια, αλλά και τα μίνιμαλ σχέδια στα νύχια αποτελούν εντυπωσιακές προτάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο. Μπορούν να δημιουργηθούν με όποιες αποχρώσεις θέλετε και να δείχνουν εξίσου εκθαμβωτικά.

Όμορφα φθινοπωρινά μανικιούρ είναι και τα half moon nails ή οι παραλλαγές του γαλλικού στα νύχια. Πρόκειται για δυο αντίστροφες τεχνικές που όμως είναι το ίδιο εντυπωσιακές ως αποτέλεσμα. Οι χρωματικοί συνδυασμοί που θα επιλέξετε είναι ποικίλοι και εξαρτώνται από την φαντασία σας.

Μιας κι ο καιρός όμως γίνεται πιο κρύος, ιδανικά σχέδια για το Φθινόπωρο είναι και τα πλεκτά νύχια. Η διαδικασία δημιουργίας τους είναι ιδιαίτερη και γίνεται συνήθως με ημιμόνιμο βερνίκι, τζελ ή ακρυλικό, έτσι ώστε να μπορέσει να δημιουργηθεί το τρισδιάστο εφέ τους.

Αυτές είναι μερικές μόνο προτάσεις, οι οποίες θα σας δώσουν ιδέες για να δημιουργήσετε μοναδικά σχέδια στα νύχια το Φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ