Εκθαμβωτική η Μόνικα Μπελούτσι στην επίδειξη των Dolce & Gabbana - Η εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της Ιταλίδας καλλονής (φώτο)

Με κοντό καρέ και υπέρκομψη εμφάνιση - πρότυπο στυλ

Τι κι αν διανύει το 54ο έτος της ηλικίας της; Η Μόνικα Μπελούτσι ήταν, είναι και θα είναι αιώνιο σύμβολο ομορφιάς, σεξαπίλ, φινέτσας και θηλυκότητας.

H Ιταλίδα καλλονή δεν αποτυγχάνει ποτέ να κάνει όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω της και να θαυμάσουν το στυλ της.

Το ίδιο συνέβη και στην επίδειξη "Άνοιξη καλοκαίρι 2020" των  Dolce & Gabbana  στην Εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο.

Η διάσημη ηθοποιός έκανε μία εμφάνιση - πρότυπο και κέρδισε τα πιο κολακευτικά σχόλια. Με λευκό κουστούμι  D&G  , μαύρο διάφανο πουκάμισο με φιόγκο και ροζ peep toe γόβες η Μόνικα Μπελούτσι έλαμψε δια της υπέρκομψης παρουσίας της στις πρώτες θέσεις του ντεφιλέ.

Η πρωταγωνίστρια της "Μαλένας" που έκαψε πολλές αντρικές καρδιές συνδύασε το look της με μαύρα γυαλιά και λεπτούς χρυσούς κρίκους.

Εκτός από το φινετσάτο look της τα βλέμματα τράβηξε και η μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η Μόνικα Μπελούτσι. Τα μακριά μαύρα μαλλιά , σήμα -κατατεθέν της Ιταλίδας σταρ έγιναν ένα σικ κοντό καρέ.

Η γνωστή πρωταγωνίστρια  εμφανίστηκε στο show χωρίς τον σύντροφο της Nicolas Lefebvre,  με τον οποίο έχει δεσμό από Μάιο του 2017, τέσσερα χρόνια μετά το χωρισμό της από τον πρώην σύζυγο  της Vincent Cassell, αναφέρει η Daily Mail.

​​​​​​​

Υπενθυμίζουμε ότι η πεντάμορφη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι , η 15χρονη Ντέβα Κασέλ , το καλοκαίρι υπέργραψε συμβόλαιο με τον οίκο Dolce & Gabbana, και λένε ότι θα είναι το πρόσωπο που θα λανσάρει το καινούργιο άρωμα του οίκου.

 Η Μόνικα Μπελούτσι ήταν η πρέσβειρα της φίρμας, τη δεκαετία του 90.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ