Θέλετε να εντυπωσιάσετε τους δικούς σας με ταχυδακτυλουργικά κόλπα; Ιδού πέντε βίντεο για να σας κάνουν... μάγους! (βίντεο)



Το «μαγικό» νόμισμα

Το κλασικό ταχυδακτυλουργικό τρικ με το νόμισμα που εμφανίζεται από το πουθενά στην παλάμη του χεριού σας έχει μια πολύ απλή εξήγηση.



Τα μπερδεμένα λαστιχάκια

Άλλο ένα δημοφιλέστατο κόλπο των ταχυδακτυλουργών, εκείνο που μπλέκετε δύο λαστιχάκια μεταξύ τους και μετά λύνετε τον γόρδιο δεσμό (τους) ως άλλος Μεγαλέξανδρος.



Έχουμε ένα ποτήρι πάνω στο τραπέζι. Και μετά έχουμε ένα εξαφανισμένο ποτήρι, κι έναν ταχυδακτυλουργό που το εμφανίζει μαγικά από… κάτω από το τραπέζι; Μαγεία! Ή και όχι…



Σίδερα… λυγίζει

Λύγιζε πραγματικά κουτάλια με τη δύναμη του μυαλού του ο Γιούρι Γκέλερ; Όχι, αλλά αυτό δε χρειάζεται να το πείτε στους φίλους που ετοιμάζεστε να εντυπωσιάσετε με το παρακάτω τρικ –το οποίο, παρεμπιπτόντως, δείχνει έναν από τους πολλούς διαφορετικούς τρόπους που χρησιμοποιούν οι ταχυδακτυλουργοί για να λυγίζουν κουτάλια.



Ποιο χαρτί της τράπουλας διαλέξατε;

Σε αυτή την ενδιαφέρουσα παραλλαγή του κλασικού κόλπου μαντεύω-το-φύλλο-που-τράβηξες-από-την-τράπουλα, ο «μάγος» μας το κάνει και να… εμφανιστεί μόνο του, χωρίς καμία δική του παρέμβαση. Ή τουλάχιστον έτσι μοιάζει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ