Η βασίλισσα της Ολλανδίας Μάξιμα αεικίνητη - Κάθε μέρα με εκδηλώσεις & εγκαίνια κάθε μέρα με διαφορετικό look (φώτο)

Τα look της βασίλισσας οι πιο hot τάσεις της φετινής μόδας

Το πρόγραμμα μιας βασίλισσας είναι πολύ φορτωμένο. Επίσης κάθε "γαλαζοαίματη" που "σέβεται τον εαυτό της", πρέπει σε κάθε της εμφάνιση να ξεχωρίζει για την κομψότητα και το στυλ της. Το δεύτερο φαίνεται ότι το γνωρίζει καλά η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας.

Η 48χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Γουλίελμου- Αλέξανδρου, την Τετάρτη και την Πέμπτη που μας πέρασε, έπρεπε να παρεβρεθεί σε δύο εκδηλώσεις σχετικές με την επιχειρηματικότητα. Και έκλεψε την παράσταση και στις δύο με διαφορετικό στυλ κάθε μέρα.

Την Τετάρτη μετά τη βασιλική επίσκεψη στο στο νοτιοδυτικό τμήμα του Ντρέντε, συνόδεψε τον σύζυγο της στο  Leusden.

 

 

Εκεί πραγματοποιήθηκε ένα συνέδριο για την επιχειρηματικότητα , το οποίο ακολουθήθηκε από δείπνο στο ίδρυμα  King Willem I του οποίου ο σύζυγος της βασίλισσας Μάξιμα είναι επίτιμος πρόεδρος.

 

 

 

 

Για την εμφάνιση της εκεί η κομψή βασίλισσα της Ολλανδίας επέλεξε ένα κόκκινο μακρύ φλόραλ φόρεμα με πτυχώσεις στη φούστα και εντυπωσιακή μαύρη ζώνη. Το συνδύασε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

Η επιχειρηματικότητα ήταν στο προσκήνιο και την επόμενη μέρα. Αλλά αυτή τη φορά στην πόλη του Apeldoorn. . Η βασίλισσα Μάξιμα πήγε εκεί για να συμμετάσχει σε περιφερειακή συνάντηση του NLgroeit, ενός πολυετούς προγράμματος  που υλοποιείται από το  Υπουργείο Οικονομικών, το Εμπορικό Επιμελητήριο, το ίδρυμα NLevator και την πλατφόρμα NL2025.

Στόχος του προγράμματος, είναι να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση των επιχειρηματιών των ολλανδικών ΜΜΕ σε ευκαιρίες ανάπτυξης μέσω της καθοδήγησης,  και της κατάρτισης του κοινού, αναφέρει η Paris Match.

Η βασίλισσα Μάξιμα φόρεσε ένα πουά μπορντό πουκάμισο με φιόγκο στο λαιμό και δερμάτινη μπορντό ζιπ-κιλότ. Συνδύασε το σύνολο της με μπορντό σουέντ ψηλοτάκουνες γόβες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα δύο look της βασίλισσας είναι οι πιο "hot τάσεις" στη φετινή μόδα.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ