Η Έλεν Μίρεν έχει επάξια τον τίτλο της "Dame" - Η εμφάνιση της χρονιάς από μία 74χρονη (φώτο)

Σύμβολο φινέτσας και στυλ 

Δεν χρειάζεται να είσαι διάσημος fashion influencer για να κάθεσαι στις πρώτες θέσεις των επιδείξεων διάσημων σχεδιαστών, στις εβδομάδες μόδας. Η Έλεν Μιρέν ήταν η επίσημη προσκεκλημένη της Βικτόρια Μπέκαμ και καθόταν στις πρώτες θέσεις στην επίδειξη , στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου.

Φώτο: WireImage

Φώτο: PA

Η 74χρονη διάσημη ηθοποιός απέδειξε ότι κατέχει επαξίως τον τίτλο της "Dame" με μία σούπερ εντυπωσιακή και κομψή εμφάνιση που θα μείνει στην ιστορία. O "θρύλος" της μεγάλης οθόνης απέδειξε ότι εκτός από ταλέντο διαθέτει και στυλ και εμφανίστηκε στην επίδειξη, με ένα υπέροχο φόρεμα από δέρμα πύθωνα της Βικτόρια Μπέκαμ.

Φώτο: PA

Με πτυχωτή φούστα και τοπ σε δύο αποχρώσεις το πολύ στυλάτο φόρεμα, της Έλεν Μιρέν, ήταν χωρίς αμφιβολία αυτό που τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Φώτο: PA

"Η εμφάνιση της χρονιάς" συμπληρώθηκε από τα μοντέρνα και στυλάτα αξεσουάρ. Η Έλεν Μιρέν συνδύασε το φόρεμα της με clutch bag σε μπορντό χρώμα, (ίδιο με τις λεπτομέρειες στο γιακά και στα μανίκια του φορέματος της), μεγάλα μπλε γυαλιά, δερμάτινα μαύρα μποτάκια, και χρυσά σκουλαρίκια κρίκους.

 

Η διάσημη ηθοποιός φαίνεται να γνωρίζει ότι το στυλ και η φινέτσα πηγάζουν πρώτα από μέσα μας. Έτσι αντιμετώπισε τους δεκάδες φωτογράφους που την πλησίασαν με χαμόγελο και με τον αέρα μιας πραγματικής σταρ, αναφέρει η Vogue.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ