Με φλόραλ μπλε φόρεμα Sandro εμφανίστηκε εμφανίστηκε αυτή την εβδομάδα η βασίλισσα Λετίσια & εντυπωσίασε με το στυλ & τη φινέτσα της (φώτο)

Υπέρκομψη με την τελευταία λέξη της μόδας

Η βασίλισσα Λετίσια  είναι γνωστό ότι διαθέτει μία από τις πιο πλούσιες γκαρνταρόμπες της Ευρώπης, η οποία περιέχει μερικά από τα πιο φινετσάτα ρούχα διάσημων οίκων. 

Η βασίλισσα της Ισπανίας έκλεισε την εβδομάδα της , με την επίσκεψη της, την  Παρασκευή στο στο Burgos, όπου επισκέφτηκε ένα κέντρο φροντίδας για τους ασθενείς με σπάνιες παθήσεις και εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά με το στυλ και τη φινέτσα της.

Για την επίσκεψη της στο κέντρο επέλεξε ένα υπέρκομψο floral μπλε φόρεμα με μακριά μανίκια του γαλλικού οίκου Sandro, ο οποίος είναι ο αγαπημένος των γαλαζοαίματων κομψών κυριών.

Η 47χρονη βασίλισσα συνδύασε το φόρεμα της με μπεζ ψηλοτάκουνες γόβες. Η Λετίσια επισκέφτηκε την Παρασκευή το Εθνικό Κέντρο υποστήριξης ατόμων με σπάνιες παθήσεις και των οικογενειών τους.

Κατά την επίσκεψη της συναντήθηκε με το προσωπικό του κέντρου και ξεναγήθηκε στους χώρους, αναφέρει η Paris Match.

Το κέντρο έχει δεσμευθεί να προωθήσει την έρευνα και τη μελέτη των σπάνιων νόσων καθώς και την κατάρτιση των επαγγελματιών που φροντίζουν τους ασθενείς για τις οικογένειές τους.

Παρέχει επίσης άμεση φροντίδα στους ανθρώπους που πάσχουν από σπάνιες  ασθένειες και τις οικογένειές τους.

Η βασίλισσα Λετίσια υποστηρίζει τη δράση αυτού του κέντρου, αλλά και όλους τους φορείς που ασχολούνται με την υποστήριξη ασθενών που πάσχουν από σπάνιες παθήσεις εδώ και πολλά χρόνια . Από τότε που ήταν δημοσιογράφος πριν γίνει σύζυγος του πρίγκιπα Φίλιππου.

Το φόρεμα που φόρεσε την Παρασκεύη η βασίλισσα της Ισπανίας είναι το αγαπημένο της καθώς την έχουμε δει να το φορά και σε άλλες εκδηλώσεις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ