Σεξ και προσωπικότητα: Εσείς πώς είστε στο κρεβάτι;

Η προσωπικότητα δεν παίζει ρόλο μόνο στις κοινωνικές συναναστροφές αλλά και στη σεξουαλική ζωή μιας γυναίκας. Διαχωρίσαμε τους χαρακτήρες των γυναικών σε διάφορες ομάδες και βρήκαμε πώς ο καθένας αρέσκεται να απολαμβάνει το σεξ. Το μόνο που αρκεί είναι να το επιβεβαιώσετε (στο τέλος του κειμένου)!

Η προσωπικότητα δεν παίζει ρόλο μόνο στις κοινωνικές συναναστροφές αλλά και στη σεξουαλική ζωή μιας γυναίκας. Διαχωρίσαμε τους χαρακτήρες των γυναικών σε διάφορες ομάδες και βρήκαμε πώς ο καθένας αρέσκεται να απολαμβάνει το σεξ. Το μόνο που αρκεί είναι να το επιβεβαιώσετε (στο τέλος του κειμένου)!



Tης Ζωής Αποστολάκη, mama365.gr

Είστε συνεσταλμένη και αποφεύγετε να τραβάτε τα πολλά βλέμματα. Δεν σας αρέσει να προκαλείτε με το ντύσιμό σας, είστε άνθρωπος χαμηλών τόνων και έχετε πολλές καταπιεσμένες επιθυμίες, οι οποίες μπορεί και να μην βγουν ποτέ προς τα έξω! Η στάση που προτιμάτε στο σεξ είναι η «ιεραποστολική» μιας και με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να απολαμβάνετε την ερωτική πράξη χωρίς να παίρνετε πρωτοβουλίες και δίχως να χρειάζεται να «εκτίθεστε» μπροστά στον σύντροφό σας.
Μια άλλη Μέρκελ

Έχετε σκληροτράχηλο χαρακτήρα με πολλές εμμονές, άγχη και κυκλοθυμίες. Είστε ένας δύσκολος άνθρωπος που του αρέσει να «προσβάλει» ή και να ταπεινώνει τους άλλους, είτε πρόκειται για συναδέλφους στη δουλειά είτε για ερωτικούς συντρόφους. Το σεξ που σας ταιριάζει περισσότερο είναι να είστε «από πάνω» (ενίοτε έχοντας δέσει τον άλλον). Με τον τρόπο αυτόν έχετε τον έλεγχο του άνδρα και ταυτόχρονα δηλώνετε την κυριαρχία σας στο σεξουαλικό παιχνίδι.
Το επίκεντρο της παρέας

Απολαμβάνετε να κάνετε φίλους και να συντηρείτε έναν ζωντανό κοινωνικό περίγυρο. Έχετε ενδιαφέροντα και προσπαθείτε να έχετε πολλά και διαφορετικά χόμπι χάριν στα οποία αναπτύσσετε τον κύκλο σας. Το σεξ που σας ταιριάζει είναι το «καρεκλάτο» -που επιτρέπει την επαφή με τον σύντροφο- μιας και έτσι μπορείτε να έχετε την παιχνιδιάρικη ερωτική επικοινωνία που θέλετε με τον σύντροφό σας χωρίς να υπάρχουν αναστολές ή διαχωριστικές γραμμές.
Νιαουρίσματα στο φουλ

Είστε ο τύπος της γυναίκας που είναι όλο νάζι και τσαχπινιά, που κάνει τσαλιμάκια στον άνδρα και μπορεί να τον έχει «στο χέρι» της ανά πάσα στιγμή. Σας αρέσει να σας κυνηγάνε ενώ αρέσκεστε παράλληλα να «τρέχετε» τον άλλον μέχρις ότου δηλώσει τον παράφορο έρωτά του. Το σεξ που σας εξάπτει περισσότερο είναι «στα όρθια» (με την πλάτη ή με το στήθος στον τοίχο) μιας και δίνει την αίσθηση της ελευθερίας αλλά ταυτόχρονα της απόλυτης παραδοχής.
Καρδούλες παντού

Σας αρέσει το φλερτ και ο έρωτας και τρελαίνεστε όταν ο άνδρας σας κοιτάζει στα μάτια και σας ψιθυρίζει ερωτόλογα. Ιδανικά πάνω από το κρεβάτι σας θα θέλατε να κρέμονται καρδούλες ενώ θα σας «έφτιαχνε» απίστευτα να λαμβάνετε καθημερινά στην πόρτα σας μια μεγάλη ανθοδέσμη. Το ιδανικό σεξ για εσάς είναι «στα πλάγια», από μπροστά ή από πίσω, με τον άνδρα να σας κοιτάζει στα μάτια ή να σας αγκαλιάζει από πίσω και να σας λέει πως είστε η γυναίκα της ζωής του.
Κουλτούρα ολέ

Αν είστε γυναίκα πιο εναλλακτική που δε συμβιβάζεται εύκολα, αν αποφεύγετε τις τετριμμένες συνήθεις, αν αγαπάτε να τρέχετε σε εικαστικές τέχνες και να βλέπετε κάθε θεατρική παράσταση σε κάθε ανεξάρτητη σκηνή, τότε είστε η γυναίκα που αγαπά την στάση «στα τέσσερα». Δίνετε την ευκαιρία στον άνδρα να πάρει για λίγο το πάνω χέρι, βγάζοντας έτσι όλα του τα απωθημένα, αλλά ξέρετε πολύ καλά (και οι δύο) πως αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα.
Με παράξενα γούστα

Μπορεί να κάνετε extreme sports, μπορεί να ντύνεστε με πολύ εκκεντρικό τρόπο, μπορεί να έχετε υιοθετήσει έναν τρόπο ζωής που κάποιοι θεωρούν ότι δεν τους αρμόζει κοινωνικά, μπορεί να έχετε συλλογή από πεταλούδες ή από δονητές. Στην περίπτωση αυτή το σεξ που σας ταιριάζει είναι το πρωκτικό. Ο σύντροφός σας πρέπει να είναι ο πιο ευτυχισμένος άνδρας στον κόσμο καθώς μαζί σας ανακαλύπτει και ικανοποιεί όλες του τις ερωτικές φαντασιώσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ