Η δίδυμη αδερφή της Ντέμι Μουρ είναι όχι απλά πανέμορφη αλλά & καλύτερα διατηρημένη από την σταρ (φώτο)

Μοιάζουν σα δύο σταγόνες νερό

Πριν από λίγες μέρες μας εντυπωσίασε με την εκπληκτική φωτογράφηση  στο αμερικάνικο Harpers Βazaar Οκτωβρίου και το γυμνό εξώφυλλο. Εχθές "πέταξε" άλλη μια βόμβα και μας άφησε άφωνους.

Το ξέρατε εσείς ότι η Ντέμι Μουρ έχει δίδυμη αδερφή η οποία μάλιστα είναι καλλονή;

Ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους: Η 56χρονη Ντέμι Μουρ ανέβασε εχθές μία φωτογραφία στο Instagram στην οποία ποζάρει με την "δίδυμη αδερφή της" την 55χρονη Κόρτνεϊ Κοξ. 

Οι δύο ταλαντούχες ηθοποιοί , στη φωτογραφία μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό. Φοράνε και οι δύο μαύρα γυαλιά μυωπίας και έχουν το ίδο χτένισμα. Πραγματικά είναι δύσκολο να τις ξεχωρίσεις.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η Ντέμι Μουρ ρωτάει: "Ποια έιναι ποια"; και οι φανς από κάτω κάνουν εκατοντάδες σχόλια τα οποία επισημαίνουν την εκπληκτική ομοιότητα των δύο γυναικών.

Ακόμη και η Κόρτνεϊ Κοξ , (που θα μπορούσε στα αλήθεια να είναι η "δίδυμη αδερφή" της Ντέμι Μουρ), έγραψε στα σχόλια: "Χα χα, πρέπει να σου στείλω μία άλλη φωτογραφία , γιατί με αυτή ακόμα και εγώ μπερδεύτηκα".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who’s who ?‍♀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore) στις

Η φωτογραφία τραβήχθηκε το 2016 , στο γεύμα που έδωσε η  Superga Xo Jennifer Meyer , στο  Chateau Marmont , για την παρουσίαση της συλλογής της, αναφέρει η Page six.

Η Κοξ είναι ντυμένη στα μαύρα ενώ η Μουρ φοράει μια τζην σαλοπέτα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ