Ξέρετε πως αποκαλούν τον δισεκατομμυριούχο Richard Branson & τον Πωλ ΜακΚάρτνεϋ τα εγγόνια τους; - Όχι ακριβώς παππού... (φώτο)

Τι θα πει  "Grandude"; 

 Τα εγγόνια του διάσημου τραγουδιστή Πωλ ΜακΚάρντνεϋ δεν τον αποκαλούν "παππού". Το ίδιο συμβαίνει και με τα εγγόνια του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Ρίτσαρντ Μπράνσον Πως τους αποκαλούν; "Grandude".

Τι σημαίνει όμως αυτό; Ο Grandude είναι ο ήρωας του νέου παιδικού βιβλίου του Πωλ ΜακΚάρντνεϋ που φέρει τον τίτλο "Hey Grandude!"  Είναι ένας ταξιδιάρης , εξερευνητής, παππούς που αγαπά την περιπέτεια και έχει ζήσει μια έντονη ζωή.

Στο εικονογραφημένο βιβλίο του διάσημου τραγουδιστή που περιέχει και ένα cd με τραγούδια και θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, ο Grandude αφηγείται τις περιπέτειες του στα εγγόνια του και τους δείχνει τις καρτ-ποστάλ από τα ταξίδια του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can’t wait to read @PaulMcCartney’s new children’s book #HeyGrandude with my own grandkids. Hey Paul, mine call me Grandude too!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Richard Branson (@richardbranson) στις

Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία που τον δείχνει να αγναντεύει ένα ηλιοβασίλεμα στη θάλασσα με τα εγγόνια του. "Ανυπομονώ να διαβάσω το νέο παιδικό βιβλίο "Hey Grandude!" του  Πωλ ΜακΚάρντνεϋ με τα εγγόνια μου. Hey Πωλ και τα δικά μου εγγόνια με αποκαλούν Grandude επίσης", έγραψε ο γνωστός επιχειρηματίας στη λεζάντα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ