Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Τα αποκαλυπτήρια του «Δέντρου της Ειρήνης», το οποίο δώρισε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη & ο Σύλλογος «Ελπίδα», τέλεσε ο Παυλόπουλος

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στα αποκαλυπτήρια του γλυπτού «Δένδρο της Ειρήνης»...

Τα αποκαλυπτήρια του γλυπτού «Δένδρο της Ειρήνης», στο Πάρκο Ριζάρη, που πρόσφερε στον Δήμο Αθηναίων ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», τέλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο κ. Παυλόπουλος, αφού συνεχάρη την πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα», Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία είχε την έμπνευση αυτής της τόσο συμβολικής προσφοράς στο Δήμο Αθηναίων, αναφέρθηκε στο χρέος των Ελλήνων για την Ειρήνη σε εθνικό και υπερθνικό επίπεδο.

Στο πλαίσιο αυτό, υπενθύμισε ότι «η μεγάλη Κληρονομιά της Ελλάδας και των Ελλήνων είναι να υπηρετούμε, στο ακέραιο, τα μεγάλα ιδανικά του Ανθρώπου όχι μόνο μέσα στα σύνορά μας, για τον Λαό μας και το Έθνος μας, αλλά και σε πλανητικό επίπεδο, ως συνεπή και ενεργά μέλη της Διεθνούς Κοινότητας και της Μεγάλης Ευρωπαϊκής μας Οικογένειας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

 

 

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης το καλλιτεχνικό αυτό έργο «συμβολίζει πολλά και επίκαιρα» και μας προτρέπει «να προτάσσουμε το εμείς από το εγώ».

Η πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» Μαριάννα Βαρδινογιάννη υπογράμμισε ότι είναι «ένα μικρό συμβολικό δώρο στους Αθηναίους και τις Αθηναίες που στήριξαν από την αρχή την προσπάθεια του συλλόγου Ελπίδας» και ένα «πανανθρώπινο σύμβολο ειρήνης».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ