Ποιες είναι οι σεξουαλικές επιθυμίες των Millennials

Η Skyn έβαλε μια τρίτη ιδιωτική ερευνητική εταιρεία να ζητήσει από 1000 εκπροσώπους της Γενιάς Z (δημογραφική ομάδα που διαδέχεται τους Millennials ηλικίας 18-22 ετών) και 1.000 εκπροσώπους των Millennials (τα παιδιά της χιλιετίας, ηλικία 23-38 ετών) να απαντήσουν για τις συνήθειες που έχουν στην κρεβατοκάμαρα τους

Τεχνητή νοημοσύνη. Συλλογή πληροφοριών. Διαδικτυακά μπισκότα. Ανεξάρτητα από το τι νομίζετε, ζούμε σε ένα νέο τεχνολογικό κόσμο, στον οποίο τίποτα δεν μένει κρυφό.

Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω, οι επιστήμονες της Skyn ​​2019 Intimacy Survey ξέρουν περισσότερα για τη σεξουαλική σας ζωή από ό, τι εσείς – και δεν χρειάστηκαν καν την Cambridge Analytica για να την ανακαλύψουν.

Πριν προχωρήσουμε στα ζουμερά αποτελέσματα, μια σύντομη περιγραφή του τρόπου με τον οποίο συλλέχθηκαν. Ουσιαστικά η Skyn, μια μάρκα προφυλακτικών, έβαλε μια τρίτη ιδιωτική ερευνητική εταιρεία να ζητήσει από 1000 εκπροσώπους της Γενιάς Z (δημογραφική ομάδα που διαδέχεται τους Millennials ηλικίας 18-22 ετών) και 1.000 εκπροσώπους των Millennials (τα παιδιά της χιλιετίας, ηλικία 23-38 ετών) να απαντήσουν για τις συνήθειες που έχουν στην κρεβατοκάμαρα τους.

Το 60% φαντασιώνεται τρίτο άτομο στο κρεβάτι του

Υποθέτοντας ότι οι ερωτηθέντες στην έρευνα ήταν πραγματικά «αντιπροσωπευτικοί» της γενιάς τους, το 32% των Millennials και της γενιάς Z είναι ανοικτοί στο να κάνουν ένα τρίο (αλλά δεν είχαν ποτέ), ενώ το 31% έκλεισε το μάτι στην ερώτηση και απάντησε: “Been there, done that.” (Μια έκφραση που χρησιμοποιείται για να δηλώσει ότι κάποιος έχει βρεθεί ή έχει βιώσει αυτό για το οποίο κάποιος άλλος μιλάει).


 

Λίγοι είχαν την εμπειρία μιας εναλλακτικής σεξουαλικής δραστηριότητας: το λεγόμενο τρίο

Παρά το μεγάλο ποσοστό που φαντασιώνεται ένα τρίτο άτομο στο κρεβάτι του, αποδεικνύεται ότι το 69% των Millennials δεν είχαν στην πραγματικότητα ποτέ ένα τρίο. Τούτου λεχθέντος, δεδομένου ότι μόνο το 38% δήλωσε ότι δεν θα το εξέταζε καν, μπορούμε να δούμε τα ποσοστά μας δείχνουν ότι πολλά άτομα θα συμμετείχαν.


 

 

Οι περισσότεροι επιθυμούν ένα καλό μέγεθος πέους

Είτε μικρό είτε μεγάλο, θα το αφήσουμε στη φαντασία σας, αλλά το 65% των ερωτηθέντων λέει ότι το μέγεθος του πέους είναι σημαντικό.

 Στους περισσότερους αρέσει η «σκυλίσια» στάση

Το 57% δήλωσε ότι η «σκυλίσια» ήταν η αγαπημένη σεξουαλική τους στάση, με το «ιεραποστολικό» να έρχεται δεύτερο στο 46% και το «η γυναίκα απο πάνω» στο 30%.


 

 

Το προκαταρκτικά είναι σημαντικά – ειδικά για τα άτομα με ξανθά μαλλιά

Το 88% των ξανθών ερωτηθέντων δήλωσε ότι τα προκαταρκτικά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο.


 

Τα άτομα με μαύρα μαλλιά έχουν περισσότερους οργασμούς;

Σύμφωνα με την έρευνα, το 43% των ερωτηθέντων με μαύρα μαλλιά, έχουν πολλαπλούς οργασμούς ανά σεξουαλική πράξη.

Ο αυνανισμός δεν αποτελεί πλέον ταμπού

Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν, ότι κατά μέσο όρο αυνανίζονται τρεις φορές την εβδομάδα.


 

 

Η έρευνα αποκάλυψε επίσης μια σειρά από άλλα ενδιαφέροντα ευρήματα, που σχετίζονται λιγότερο με τις επιθυμίες και περισσότερο σχετικά με τις συνήθειες:

  • 18: η μέση ηλικία που είχαν χάσει την παρθενιά τους
  • 12: ο μέσος όρος των ερωτικών συντρόφων που είχαν όλη τους την ζωή
  • 9: ο μέσος όρος του αριθμού των συνουσιάσεων που είχαν σε έναν μηνα
  • 28: η μέση διάρκεια μιας συνουσίασης
  • Το 44% έχει χρησιμοποιήσει δονητές με δόνηση
  • Το 27% έχει χρησιμοποιήσει δονητές σύμφωνα με το perpetual.gr
  • Το 25% έχει χρησιμοποιήσει χειροπέδες
  • Το 32% χρησιμοποιεί μερικές φορές λιπαντικό, το 30% δεν το χρησιμοποιεί ποτέ, το 26% σπάνια το χρησιμοποιεί και το 12% το χρησιμοποιεί πάντα.
  • Το 50% έχει χρησιμοποιήσει τα DM’s στα social για sexting.
  • Το 37% έχει καταγράψει με κάμερα τον εαυτό του την ώρα που κάνει σεξ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ