Όταν η Μαρέβα Μητσοτάκη φόρεσε ένα από τα υπέροχα βραχιόλια που σχεδιάζει η Μαριάννα Γουλανδρή - Λαιμού (φώτο)

Η πάντα κομψή Μαρέβα Μητσοτάκη φόρεσε ένα εντυπωσιακό κόσμημα της Μαριάννας Γουλανδρή

Τα υπέροχα κοσμήματα που σχεδιάζει Μαριάννα Γουλανδρή - Λαιμού έχουν κερδίσει την αγάπη πολλών γνωστών κυριών. Η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη έχει κατακτήσει τον κόσμο της μόδας με μία σειρά από εντυπωσιακά κοσμήματα αλλά και κομψά ρούχα που σχεδιάζει.

Τα σχέδια των κοσμημάτων της Μαριάννας Γουλανδρή, είναι εμπνευσμένα από την ελληνική φύση και παράδοση στην οποία η ταλαντούχα σχεδιάστρια δίνει την πιο μοντέρνα, glamorous και σικ διάσταση.

Μία από τις κομψές και φινετσάτες γυναίκες που φοράνε τα κοσμήματα της Μαριάννας Γουλανδρή , είναι η πρώτη κυρία της χώρας: η Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία επίσης έχει πολύ στενή σχέση με τη μόδα και τη φινέτσα.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού το 2012, ίδρυσε μαζί με τη φίλη της Δήμητρα Κολοτούρα, το πολύ επιτυχημένο fashion brand «Zeus + Dione». Τα κομψά ρούχα και τα εντυπωσιακά αξεσουάρ του γνωστού brand, επίσης έρχονται "πρώτα στην προτίμηση" πολλών διάσημων κυριών. 

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, όπως είναι το πατρικό της επώνυμο είναι μία πετυχημένη και μορφωμένη γυναίκα που προσέχει πολύ την εμφάνιση της. Με τα minimal chic look της κερδίζει τις εντυπώσεις.

Η κυρία Μητσοτάκη το καλοκαίρι συνόδευσε τον πρωθυπουργό και σύζυγο της στην επίσημη επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Κύπρο και για μία ακόμα φορά εντυπωσίασε με το στυλ της. Φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο με φιόγκο στο λαιμό και ένα γκρι παντελόνι.

Την κομψή εμφάνιση της συμπλήρωσε το βραχιόλι Avra Bangle της Μαριάννας Γουλανδρή που φορούσε στο χέρι της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@marevagrabowskimitsotaki First Lady of Greece wearing our Avra Bangle #Superwoman#Inspiration#MariannaG

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marianna Goulandris (@mariannagofficial) στις

 Το βραχιόλι είχε το σχήμα ματιού που είναι το "σήμα κατατεθέν" στα κοσμήματα της Μαριάννας Γουλανδρή.

Η ταλαντούχα σχεδιάστρια ανέβασε στο Instagram τη φωτογραφία της Μαρέβα Μητσοτάκη και του κοσμήματος και έγραψε στη λεζάντα: «Η Πρώτη Κυρία της Ελλάδας φορά το Avra Bangle μας».
 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ