Τραγικές στιγμές: Η έγκυος νύφη πέθανε λίγο πριν το μυστήριο του γάμου - Ο γαμπρός κρατάει το μωρό & οδύρεται (φώτο)

Η 30χρονη  Τζέσικα Γκουέντες, ήταν 6 μηνών έγκυος στην κόρη της. Είχε φορέσει το νυφικό της, είχε μπει στη λιμουζίνα που θα τη μετέφερε στην εκκλησία, αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια....

Τα πιο τραγικά σενάρια τα γράφει η ζωή. Μία έγκυος νύφη πέθανε από εκλαμψία λίγα λεπτά πριν φτάσει στην εκκλησία , αφήνοντας τον μέλλοντα σύζυγο της μόνο με την νεογέννητη κόρη τους, την οποία οι γιατροί έσωσαν τελευταία στιγμή, με επείγουσα καισαρική τομή.

Η 30χρονη νοσοκόμα, Τζέσικα Γκουέντες, ήταν 6 μηνών έγκυος στην κόρη της και πολύ υγιής. Ξαφνικά άρχισε να μην αισθάνεται καλά μέσα στη λιμουζίνα που την μετέφερε στην εκκλησία, στο Σάο Πάολο για να παντρευτεί την Κυριακή. 

Στην αρχή η οικογένεια της απέδωσε την αδιαθεσία της στο άγχος που πιθανόν είχε για το γάμο. Η νεαρή γυναίκα είπε ότι ζαλίζεται και αισθάνεται πόνους πίσω στο σβέρκο. Δυστυχώς, κανείς τους δε γνώριζε, ούτε η ίδια, ότι έπασχε από προεκλαμψία (μια σοβαρή διαταραχή της εγκυμοσύνης, που αν αφεθεί δίχως θεραπεία μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές σε έγκυο και έμβρυο).

Αυτή η διαταραχή στοίχισε στην Τζέσικα τη ζωή της. Πέθανε από εγκεφαλικό και εσωτερική αιμοραγία λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

Ο μέλλων σύζυγος της , ο 31χρονος πυροσβέστης Flavio Gonçalvez που την περίμενε στα σκαλιά της εκκλησίας απορούσε με την καθυστέρηση.

Μόλις η λιμουζίνα έφτασε στην εκκλησία ένας συγγενής ζήτησε βοήθεια γιατί η Τζέσικα είχε ήδη  λιποθυμήσει μια φορά μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο γαμπρός σε μια συνέντευξη στο βραζιλιάνικο περιοδικό Crescer Magazine, δήλωσε:

 «Ανησυχούσα γιατί αργούσαν πολύ να έρθουν. Ένας ξάδερφός της έτρεξε στο κόκκινο χαλί και μου είπε ότι η γυναίκα μου είχε χάσει τις αισθήσεις της».

Άνοιξα την πόρτα του αυτοκινήτου και ήταν καθισμένη, αλλά είχε ξαναβρεί τις αισθήσεις της και μου μίλησε. “Μωρό μου, εδώ είμαι”, της είπα.

Απάντησε ότι όλα είναι εντάξει και ότι απλά, ένιωθε ένα πόνο στο πίσω μέρος του λαιμού της. Εκείνη την ώρα ξανάγινα ο διασώστης που είμαι στην Πυροσβεστική. Την πήρα έξω από το αυτοκίνητο, άρχισα τις πρώτες βοήθειες και ζήτησα βοήθεια από τους συναδέλφους μου που βρίσκονταν εκεί για το γάμο»,

Η Τζέσικα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο του Σάο Πάολο, αλλά εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε στην μαιευτική κλινική Matre Paoulista.

Σύμφωνα με τους γιατρούς ή 30χρονη έγκυος υπέστη εγκεφαλικό και εσωτερική αιμορραγία εξαιτίας της προεκλαμψίας κι έπρεπε να της πάρουν το μωρό με καισαρική τομή.

Η άτυχη κοπέλα ήταν, δυστυχώς, εγκεφαλικά νεκρή και πέθανε αμέσως μετά τον τοκετό. Το μωρό της, η Σοφία, γεννήθηκε με καισαρική 930 γραμ. και είχε ύψος 34 εκατ. και πλέον βρίσκεται στην εντατική μονάδα νεογνών.

Αναμένεται να παραμείνει στην κλινική για τουλάχιστον δυο μήνες ακόμη, αφού γεννήθηκε πρόωρη, μόλις 6 μηνών, αναφέρει η Daily Mail.

O Φάμπιο , που έχασε για πάντα την γυναίκα που αγαπούσε, δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη, κρατά το μωρό στην αγκαλιά του και οδύρεται.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ