Σπάνιο βίντεο με την Πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλεντον, 11 ετών να τραγουδά ‘’Ωραία μου Κυρία’’ - Βρήκαμε & την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο ομώνυμο θεατρικό έργο

Η 11χρονη Κέιτ Μίντλετον τραγουδά ως «Ωραία μου Κυρία».

Ένα σπάνιο βίντεο κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες, και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Στο συγκεκριμένο βίντεο εμφανίζεται η Δούκισσα Κέιτ Μίντλετον σε ηλικία 11 ετών, να υποδύεται την Ελάιζα Ντουλίτλ στην σχολική θεατρική παράσταση «Ωραία μου Κυρία». 

Στο βίντεο, η δούκισσα του Κέμπριτζ τραγουδά το « Wouldn't It Be Loverly» και μπορούμε να πούμε ότι «το έχει».

Ας θυμηθούμε όμως και την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ομώνυμη θεατρική παράσταση.

Ένας ρόλος που σφράγισε την καριέρα της Αλίκης μας και η ίδια λάτρεψε. 

Η Αλίκη έπαιξε τον ρόλο σε 5 διαφορετικά ανεβάσματα. Την καθιέρωσε πρωταγωνίστρια πλάι στον Μουσούρη το ʽ59, το επέλεξε στην πρώτη της θιασαρχική δουλειά στην περιοδεία του ʼ61, το έπαιξε με τον Δημήτρη το ʼ73, ήταν από τα πρώτα λαμπερά μιούζικαλ το ʼ77 και γιόρτασε τα 40 χρόνια στο θέατρο το ʼ93.

Η ιστορία ξεκινά ένα βροχερό απόγευμα στο Λονδίνο η Ελίζα, ένα κορίτσι που πουλά λουλούδια στους δρόμους, τραβά την προσοχή του γλωσσολόγου Χένρυ Χίγγινς και του Συνταγματάρχη Πίκεριν. Ο Χίγγινς επιμένει πως το μόνο που διαφοροποιεί τους ανθρώπους είναι η ομιλία και μπορεί με τα κατάλληλα μαθήματα να μεταμορφώσει τον καθένα. 

Όταν το επόμενο πρωί η Ελίζα εμφανίζεται στο σπίτι του Χίγγινς και του ζητά να την μάθει τους απαιτούμενους τρόπους για να γίνει πωλήτρια σε κατάστημα, ο Χίγγινς στοιχηματίζει με τον Συνταγματάρχη πως σε έξι μήνες μπορεί να κάνει την Ελίζα να συμπεριφέρεται σαν Δούκισσα.

Ο καιρός περνά, η Ελίζα αλλάζει και ο Χίγγινς κερδίζει το στοίχημα, ωστόσο μέσα σε αυτό το διάστημα η κοπέλα γοητεύεται από τον Πυγμαλίωνα της και ο καθηγητής ερωτεύεται το δημιούργημα του...

Εδώ να σημειώσουμε πως τo διάσημο μιούζικαλ «Ωραία μου κυρία» έρχεται για πρώτη φορά στην αυθεντική του μορφή τον Νοέμβριο στην Εναλλακτική Σκηνή της Λυρικής, σε σκηνοθεσία Γιάννου Περλέγκα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ