Οι πιο στυλάτοι συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι - Για να εντυπωσιάσετε (φωτό)

Πάρτε υπέροχες ιδέες! 

Ένα ακόμη διαχρονικό και κομψό πανωφόρι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα είναι το άσπρο σακάκι. Όπως συμβαίνει και με το μαύρο μπλέιζερ, το λευκό συνδυάζεται με όλα τα ρούχα και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το πασπαρτού αυτό κομμάτι αποτελεί το στοιχείο που θα απογειώσει την εμφάνιση σας τόσο στο γραφείο ή την βόλτα για καφέ, όσο και σε μια βραδινή ή επίσημη έξοδο. Κι αν έχετε την εντύπωση πως οι συνδυασμοί με άσπρο σακάκι είναι μόνο καλοκαιρινοί, κάνετε μεγάλο λάθος. Μπορείτε να το φορέσετε κάλλιστα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ακόμη και το Χειμώνα μπορεί να δώσει φως σε κάθε σας σύνολο.

Ανακαλύψτε λοιπόν την γραμμή που σας ταιριάζει στο λευκό μπλέιζερ και δημιουργήστε εκπληκτικά ντυσίματα για κάθε ώρα και στιγμή. Οι επιλογές είναι πολλές. Υπάρχουν τα κλασσικά μεσάτα σχέδια σε κοντό ή μακρύ μήκος, τα oversized, αλλά και αυτά που δεν έχουν κουμπιά. Ότι κι αν επιλέξετε, μπορείτε να το συνδυάσετε εύκολα με όλα τα ρούχα της ντουλάπας σας.

Ακολουθεί μια συλλογή με όμορφες προτάσεις συνόλων για κάθε γούστο με λευκό blazer.

Πρωινοί και βραδινοί συνδυασμοί με άσπρο σακάκι και σορτς

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (9)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (3)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (10)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (8)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (7)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (5)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (6)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (4)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (1)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (2)

Το ντύσιμο με σορτς είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες. Πρόκειται για το σύνολο που αναδεικνύει τα γυναικεία πόδια και τραβάει τα βλέμματα. Ολοκληρώνοντας το συγκεκριμένο outfit με ένα άσπρο σακάκι, δημιουργούνται συνδυασμοί με σπορ ή κάζουαλ στυλ, όπως επίσης και με πιο βραδινό και σαγηνευτικό ύφος.

Η απλή προσθήκη ενός λευκού blazer κάνει ένα look ακόμη πιο chic και ιδανικό για τις φθινοπωρινές εμφανίσεις στα μαγαζιά, τον καφέ, αλλά και τις βραδινές εξόδους. Βρείτε λοιπόν το σχέδιο και το στυλ του σορτς που ταιριάζει στον σωματότυπο σας και φορέστε το κάνοντας εντυπωσιακά σύνολα.

Για πιο sport style looks προτιμήστε κάποιο t-shirt και φορέστε sneakers. Από την άλλη μεριά, για πιο κομψά ντυσίματα ιδανικό είναι ένα αέρινο τοπ ή ένα πουκάμισο σε συνδυασμό με πέδιλα, γόβες ή ψηλές μπότες. Αν βέβαια προτιμάτε τα ίσια παπούτσια, μπορείτε κάλλιστα να βάλετε σανδάλια, μπαλαρίνες, loafers κλπ.

Casual chic ντυσίματα με λευκό σακάκι και τζιν

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (11)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (13)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (12)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (14)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (15)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (17)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (18)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (20)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (16)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (19)

Οι συνδυασμοί με άσπρο σακάκι και jean παντελόνι είναι μια κλασσική επιλογή για όλες τις ώρες, ακόμη και για τη δουλειά. Ο λόγος είναι πως το λευκό blazer δίνει στο σύνολο το chic και business ύφος που χρειάζεται, μεταμορφώνοντας πλήρως το casual τζιν παντελόνι.

Για να ολοκληρωθεί όμως αυτό το ντύσιμο για γραφείο χρειάζεται απλά ένα τοπ, πουκάμισο ή λεπτό κασμιρένιο πουλοβεράκι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα παπούτσια που ταιριάζουν είναι τα oxford shoes, οι μπαλαρίνες ή οι κλασσικές γόβες. Η επιλογή εξαρτάται από το στυλ ντυσίματος σας.

Το συγκεκριμένο outfit αποτελεί εξίσου όμορφη ιδέα και για μια βραδινή έξοδο. Προσθέστε λοιπόν ένα μικρό τσαντάκι ή έναν φάκελο και ψηλοτάκουνα παπούτσια και είστε έτοιμη για ένα ποτάκι με την παρέα σας.

Αν πάλι είστε πιο σπορ χαρακτήρας, απλά συνδυάστε το αγαπημένο σας τζιν με άσπρο μπλέιζερ, t-shirt και sneakers.

Όμορφα σύνολα με άσπρο μπλέιζερ και φούστα

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (21)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (24)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (22)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (26)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (25)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (23)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (27)

Κομψοί και θηλυκοί συνδυασμοί με λευκό σακάκι μπορούν να δημιουργηθούν με οποιαδήποτε φούστα. Ασχέτως το μήκος, το σχέδιο, αλλά και το ύφος της, η φούστα μπορεί να ταιριάξει απόλυτα με το διαχρονικό αυτό πανωφόρι.

Φορέστε λοιπόν μια φούστα με ένα blazer κάνοντας ντυσίματα για το γραφείο, τη βόλτα, αλλά και για έναν γάμο ή βάπτιση που είστε καλεσμένη. Οι επιλογές για καθημερινά και επίσημα outfit είναι αμέτρητες και καλύπτουν κάθε γυναικεία ανάγκη και οποιοδήποτε στυλ. Προσοχή όμως, σε έναν γάμο δεν κάνουμε ποτέ total white look.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν το σακάκι το επιτρέπει, μπορείτε να το βάλετε και ως μπλούζα. Απλά στολίστε το με μια ζώνη που θα τονίσει τη μέση και θα αναδείξει τις καμπύλες σας.

Πως να φορέσετε λευκό blazer με φόρεμα

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (29)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (32)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (33)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (31)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (30)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (28)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (34)

Αντίστοιχα με την φούστα, το σακάκι σε άσπρο χρώμα μπορεί να συνδυαστεί όμορφα και με κοντά ή μακριά φορέματα. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στο κατά τα άλλα ολοκληρωμένο σύνολο που θα σας προστατεύσει από τη δροσιά δίνοντας περισσότερο στυλ σε μια κομψή θηλυκή εμφάνιση.

Οι συνδυασμοί με άσπρο σακάκι και κοντό μαύρο ή λευκό φόρεμα είναι οι πιο κλασσικές επιλογές. Οι συγκεκριμένες προτάσεις θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση.

Από εκεί και πέρα, ένα φουστάνι μονόχρωμο ή printed μπορεί να γίνει πιο στυλάτο με την προσθήκη ενός απλού blazer στο φωτεινό άσπρο χρώμα.

Συνδυασμοί με άσπρο σακάκι και παντελόνι για όλες τις ώρες

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (37)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (40)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (41)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (39)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (38)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (44)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (35)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (36)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (43)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (42)

Εκτός από το τζιν, το λευκό blazer ταιριάζει με οποιοδήποτε print ή χρώμα παντελονιού. Για παράδειγμα ένα floral σχέδιο μπορεί να προσθέσει υπέροχο στυλ στο ντύσιμο με άσπρο σακάκι.

Πέρα λοιπόν από την επιλογή ενός total white outfit με άσπρα αξεσουάρ, μπορείτε να φορέσετε χρωματιστά έτσι ώστε να το κάνετε πιο ενδιαφέρον.

Άλλη μια all time classic πρόταση είναι και το ασπρόμαυρο look με λευκό σακάκι. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και με ένα λευκό κοστούμι σε συνδυασμό με μαύρο τοπ, είτε φορώντας μαύρη μπλούζα / πουκάμισο με μαύρο ή ασπρόμαυρο παντελόνι.

Επίσης όμορφοι είναι και οι συνδυασμοί με άσπρο σακάκι και γήινες ή παστέλ αποχρώσεις.

Βάλτε λοιπόν την φαντασία σας να δουλέψει και παίξτε με τα χρώματα κάνοντας εκπληκτικά outfit τόσο για τις πρωινές, όσο και για τις βραδινές σας εμφανίσεις.

Casual και chic ντυσίματα με λευκό γυναικείο κοστούμι

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (48)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (46)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (45)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (49)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (51)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (50)

Συνδυασμοί για ντύσιμο με άσπρο σακάκι (47)

Το κοστούμι έχει γίνει τα τελευταία χρόνια must have κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας, όχι μόνο για τη δουλειά, αλλά και για τις υπόλοιπες εμφανίσεις. Είναι κομψό και παράλληλα αυστηρό, κάνοντας το αποτέλεσμα πολύ μυστηριώδες.

Η μεγάλη ποικιλία σε διαφορετικά σχέδια γυναικείων κοστουμιών, δίνει την ευκαιρία σε κάθε γυναίκα να το δοκιμάσει. Μια πολύ όμορφη και κλασσική επιλογή μετά το μαύρο είναι το λευκό κοστούμι. Μπορεί να φορεθεί με άσπρο τοπ, αλλά και με χρωματιστό. Θα είναι εξίσου εντυπωσιακό σύμφωνα με το beautetinkyriaki

Περισσότεροι εντυπωσιακοί συνδυασμοί με άσπρο σακάκι για κομψές εμφανίσεις

Στα βίντεο που ακολουθούν παρουσιάζονται 24 ακόμη προτάσεις για όμορφα σύνολα με λευκό blazer. Πρόκειται για outfit που καλύπτουν όλες τις περιστάσεις και κάθε στυλ ντυσίματος. Απλά προσαρμόστε τα στις δικές ανάγκες, σύμφωνα με τα ρούχα που έχετε ήδη στη ντουλάπα σας.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ