Τα έδωσε όλα η Ναόμι Κάμπελ στην επίδειξη μόδας για φιλανθρωπικό σκοπό - Η κεντρική πασαρέλα (φώτο)

Παρούσα όλη η ελίτ της μόδας και πολλοί σταρ του Χόλιγουντ

Εχθές το βράδυ η Ναόμι Κάμπελ παρουσίασε μία εντυπωσιακή επίδειξη μόδας στα πλαίσια του φιλανθρωπικού "Fashion for Relief Gala 2019".  Στο βρετανικό μουσείο βρέθηκε όλη η ελίτ της διεθνούς σκηνής της μόδας, οι πιο σικ κυρίες του Λονδίνου και ένας μεγάλος αριθμός γνωστών σταρ του Χόλιγουντ.

Το εισητήριο για την φιλανθρωπική επίδειξη του διάσημου super model, ήταν ανάμεσα στα πιο πολυπόθητα στο ημερολόγιο της Εβδομάδας Μόδας στο Λονδίνο. Κι αυτό γιατί διαδόθηκε γρήγορα η φήμη ότι στο event θα δώσουν το "παρών" πολλοί διάσημοι αστέρες.

Κι αυτό ήταν αλήθεια . Στην μακριά λίστα των διεθνών celebrities που ήταν παρόντες στην επίδειξη ο πρώην "Τζέιμς Μποντ" Πιρς Μπρόσναν με το γιο του Πάρις Μπρόσναν , ο οποίος περπάτησε και στην πασαρέλα.

Ανάμεσα στους υψηλούς καλεσμένους από το χώρο της μόδας, της τέχνης και του θεάματος,  η Άννα Γουίντουρ,  ο  σχεδιαστής Έντουαρντ Εννινφουλ, η ζωγράφος Κεχίντε Ουάιλι, ο ηθοποιός Λουκ Έβανς, η τηλεοπτική παρουσιάστρια Μάια Τζέιμα, η ηθοποιός Ναόμι Χάρις, η τραγουδίστρια Τίουα Σάβατζ και πολλοί ακόμα.

Η βραδιά ξεκίνησε με μια πασαρέλα στην οποία συμμετείχαν πάνω από 60 μοντέλα. Ανάμεσα τους οι  Adut Akech, Alpha Dia, Erin O'Connor, Iris Law, Leomie Anderson, Montell Martin και Stella Maxwell.

Τα εντυπωσιακά ρούχα που παρουσιάστηκαν είχαν υπογραφές διάσημων σχεδιαστών όπως οι Alexander McQueen, Dior, Marc Jacobs, Givenchy, Gucci, Vivienne Westwood και επίσης παρουσιάστηκαν τα πολύχρωμα και εκκεντρικά ρούχα  της πρωτοποριακής φίρμας Tomo Koizumi.

Στη δημοπρασία που έλαβε χώρα μετά την πασαρέλα, ο Harold Tilman, πρόεδρος του βρετανικού συμβουλίου μόδας (BFC), παρουσίασε  τη Naomi, η οποία  είπε ότι η μόδα δεν είναι αποκομένη από την κοινωνία.

"Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο κόσμος της μόδας είναι εφήμερος και αποκομένος από την κοινωνία. Δεν είναι έτσι. Ξέρουμε πως να ενώσουμε τις δυνάμεις μας όταν πρόκειται να κάνουμε ένα σημαντικό έργο", είπε το διάσημο μοντέλο, σύμφωνα με την Evening Standard.

 

Στη συνέχεια η Ναόμι θυμήθηκε την πρώτη επίδειξη  Fashion For Relief  η οποία έγινε το 2005 με σκοπό την υποστήριξη των θυμάτων του τυφώνα Κατρίνα και ευχαρίστησε το ακροατήριο για τη συμμετοχή του. Η φιλανθρωπική αυτή επίδειξη μόδας είναι ένα από τα event  της φετινής Εβδομάδας Μόδας στο Λονδίνο που αποτελούν μέρος της θετικής πρωτοβουλίας μόδας του British Fashion Council.

 H επίδειξη Fashion For Relief ιδρύθηκε το 2005 από τη Naomi στη μνήμη του Nelson Mandela να κρατήσει ζωντανή  τη φωνή του για πάντα. Από την ίδρυσή της, η Fashion For Relief έχει συγκεντρώσει  μεγάλα ποσά για εκατομμύρια ανθρώπων που είναι θύματα καταστροφών σε όλο τον κόσμο και έχει πραγματοποιηθεί στις Κάννες, το Dar es Salaam, τη Μόσχα, το Βομβάη και τη Νέα Υόρκη

Η "μαύρη γαζέλα" εντυπωσίασε στην πασαρέλα φορώντας εκθαμβωτικές αλλά και πολύ σέξι δημιουργίες. 

*Φωτογραφίες: Getty Images - AFP

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ