Στο πάρτι του δημοσιογράφου Γιώργου Πράσινου η Βίκυ Κουλιανού - Έβαλε το πιο ιλιγγιώδες της ντεκολτέ! (φώτο)

Οι 130 καλεσμένοι από τον χώρο του θεάτρου, της τηλεόρασης, της μόδας αλλά και της δημοσιογραφίας γέμισαν ασφυκτικά τον πεζόδρομο της οδό Ηπίτου στην Πλάκα

Σε ένα αυθόρμητο street-party εξελίχθηκε το κάλεσμα του δημοσιογράφου Γιώργου Πράσινου, με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του.

Οι 130 καλεσμένοι από τον χώρο του θεάτρου, της τηλεόρασης, της μόδας αλλά και της δημοσιογραφίας γέμισαν ασφυκτικά τον πεζόδρομο της οδό Ηπίτου στην Πλάκα, έξω από το ατμοσφαιρικό μπαρ του κέντρου, Ipitou the bar.

Γιώργος Πράσινος-Στέλιος Κουδουνάρης-Ντόρα Μακρυγιάννη- Δημήτρης Μαστροκαλος

Βλάσσης Χολέβας-Έλενα Γεραρχάκη-Τζώρτζια Συναχέρη-Κωνσταντίνος Ρωμανός

Αναστασία Περράκη- Χρήστος Μπίρμπας-Ξανθή Σαραφιανού

 

Αν και η πρόσκληση όριζε για έναρξη του πάρτι τις 21:00, η γλυκιά βραδιά, η παρεϊστικη ατμόσφαιρα, η ωραία μουσική έκαναν τους καλεσμένους να παραμείνουν στον πεζόδρομο για αρκετές ώρες .

Γιώργος Πράσινος-Μαρία Πανταζή- Δημήτρης Θεοδοσιάδης

 Ο τελευταίος καλεσμένος αποχώρησε λίγο μετά τις 3 το πρωί.

Γιώργος Πράσινος-Νίκος Γεωργιάδης-Χάρης Σιανίδης-Δημήτρης Γιώτης-Μαριλένα Παναγιωτοπούλου

Η jungle τούρτα που έσβησε ο οικοδεσπότης λίγο πριν την αλλαγή της ημέρας ήταν μια δημιουργία από το The Sweet Spot.

Μαρία Γεωγάκαινα​​​​​​​

Γιώργος Πράσινος-Τζώρτζια Συναχέρη​​​​​​​

Ανάμεσα στους φίλους του Γιώργου Πράσινου που έδωσαν το "παρών" στα γενέθλια του, ο Βλάσης Χολέβας, ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο τραγουδιστής Δημήτρης Γιώτης, ο σχεδιαστής κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος, η Μαριέλλα Σαββίδου,η ραδιοφωνική παραγωγός Μαρία Γεωργάκαινα, ο Χάρης Σιανίδης, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου.

Βίκυ Κουλιανού-Μαριέλλα Σαββίδου

Εκθαμβωτική και πολύ σέξι ήταν η Βίκυ Κουλιανού με μαύρο μακρύ φόρεμα με μεγάλο ντεκολτέ. Μαυρισμένη , λαμπερή και χαμογελαστή η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο συνδύασε το φόρεμα της με ένα εντυπωσιακό κόσμημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ