Τραγωδία στα γλυκά νερά: Το ιατρικό ανακοινωθέν για το βρέφος που σκότωσε το ροτβάιλερ (φώτο)

Το άτυχο κοριτσάκι όταν έφτασε στο νοσοκομείο δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα, δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία

Ένα κοριτσάκι τριών μηνών έχασε τη ζωή του το πρωί, μέσα στο σπίτι του, στα Γλυκά Νερά, έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από τον σκύλο της οικογένειάς του.

Το μωρό διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Φώτο: Intime News - Λιάκκος Γιάννης

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης όπου μεταφέρθηκε, το άτυχο κοριτσάκι δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα, δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, ενώ δεν έφερε αποτέλεσμα η καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών που ακολούθησε.

Φώτο: Intime News - Λιάκκος Γιάννης

Ολόκληρο το ιατρικό ανακοινωθέν

«Σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του.

Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις.

Το σκυλί ράτσας ροτβάιλερ στο μπαλκόνι του σπιτιού

Φώτο: Intime News - Λιάκκος Γιάννης

Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα. Η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος. Η σορός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία».

Φώτο: Intime News - Λιάκκος Γιάννης

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα

Η μητέρα  του βρέφους είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ αυτήν την ώρα τής παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς ψυχολόγους της ΕΛΑΣ που έσπευσαν στο σημείο Η ίδια, ο πατέρας και η γιαγιά του άτυχου βρέφους προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Φώτο: Intime News - Λιάκκος Γιάννης

Φώτο: Intime News - Λιάκκος Γιάννης

 Η οικογένεια έχει άλλα τρία παιδιά, ενώ, σύμφωνα με καταθέσεις γειτόνων στην αστυνομία, το σκυλί που είναι ράτσας ροτβάιλερ, βρισκόταν συνήθως στο μπαλκόνι του σπιτιού.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ