Δείτε live την παρουσίαση των Iphone 11 - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα νέα τηλέφωνα της Apple

Η Apple κλείνει το καλοκαίρι με την παρουσίαση των νέων της μοντέλων Iphone

 Η μεγάλη στιγμή για τους φαν των iphone έφτασε. Η Apple  σε ένα event που είναι κάτι ανάμεσα σε συνέντευξη τύπου και σε επίδειξη μόδας , θα παρουσιάσει απόψε στο Steve Jobs Theater, στις εγκαταστάσεις της Apple στο Κουπερτίνο των ΗΠΑ , την νέα γενιά τηλεφώνων της.

Ο Τιμ Κουκ στην εκδήλωση «By innovation only» , θα παρουσιάσει τρία νέα iPhone  που θα ονομαστούν, iPhone 11 Pro, και 11 Pro Max. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι  το νέο iPhone θα έχει για πρώτη φορά τριπλή κάμερα.

Μάλιστα, η πιο ακριβή έκδοση θα διαθέτει ευρυγώνιο φακό, τηλεφακό και ultra wide angle φακό. Αλλαγή αναμένεται να υπάρξει και στην μπροστινή κάμερα, η οποία από τα 7 Megapixel αναβαθμίζεται στα 12 με δυνατότητα εγγραφής σε αργή κίνηση.

Οι νέες συσκευές, όπως λένε οι φήμες, θα έχουν αμφίδρομη φόρτιση, ενώ πλέον δεν θα υπάρχει η τεχνολογία 3D touch.



Τι περιμένουμε

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, η Apple αναμένεται να λανσάρει τρεις συσκευές που θα διαδεχθούν τα iPhone Xs, Xs Max και XR, διατηρώντας τις ίδιες διαστάσεις στην οθόνη (5,8/6,5 και 6,1 ίντσες αντίστοιχα).

Άγνωστο παραμένει ωστόσο αν τα νέα κινητά τηλέφωνα θα συνοδευτούν και από τη Series 5 των Apple Watch. Πληροφορίες πάντως θέλουν την Apple να δουλεύει πάνω σε νέα μοντέλο με κεραμικό σασί αλλά και εκδόσεις με «σκελετό» από τιτάνιο. Θεωρείται πάντως σχεδόν βέβαιο ότι θα παρουσιαστούν νέα Apple Watch bands, αναφέρει το Fortune.

Πότε θα κυκλοφορήσoυν τα νέο Iphone

Δημοσιεύματα προβλέπουν πως η Apple θα κυκλοφορήσει και τις τρεις νέες iPhone συσκευές της την ίδια στιγμή. Οι προπαραγγελίες, δηλαδή, για το iPhone 11 θα ανοίξουν την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, ενώ το επίσημο ντεμπούτο τους στην αγορά θα γίνει στις 20 Σεπτεμβρίου.



 

Οι τιμές των νέων Iphone

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλουν όσοι θελήσουν να αποκτήσουν τα νέα κινητά τηλέφωνα της Apple.To iPhone 11 Pro αναμένεται να ξεκινά από 900 ευρώ και το Max από 996 ευρώ.

Τα τελευταία δύο χρόνια παρατηρείται αύξηση των τιμών στην αγορά των smartphones και αναμένεται, λοιπόν, από την Apple, τη Samsung και τις άλλες εταιρείες να διατηρούν αλλά και να αυξάνουν τις ήδη υψηλές τιμές τους.

Δείτε Live την παρουσίαση των Iphone 11

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ