Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Ημερήσιες προβλέψεις...

Πολύ πιθανόν, η σημερινή μέρα να φέρει απογοητεύσεις! Η Αντίθεση  Ήλιου-Ποσειδώνα τιμωρεί ουτοπίες, εξιδανικεύσεις και ψέματα, ιδίως σε όσους έχουν Ζώδιο ή Ωροσκόπο Δίδυμο, Παρθένο, Τοξότη και Ιχ

ΚΡΙΟΣ: Για να ελαφρύνετε ψυχολογικά δεχθείτε πως δε γίνεται να περνούν όλα από εσάς. Η εγκατάλειψη των αναγκών σας θα είναι το τίμημα της απομάκρυνσης από τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκτιμήστε τον προσωπικό σας χρόνο για να αισθανθείτε αυτάρκεις και ασφαλείς. Οι θέσεις που κρατάτε τον τελευταίο καιρό, σας ωθούν να κλειστείτε στον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι διάφορες δραστηριότητες εξάντλησαν την υπομονή σας και θέλετε να απομακρυνθείτε. Αφήστε το χρόνο να ξετυλίξει από μόνος του τη ροή των γεγονότων και να σας οδηγήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να είστε παρατηρητές σε ότι γίνεται και αποφύγετε την κατά μέτωπο επίθεση. Υπερασπιστείτε τα πιστεύω σας χωρίς να εγκαταλείψετε τις αξίες σας

ΛΕΩΝ: Αν είστε επιφυλακτικοί στις προθέσεις σας, δε θα προδοθείτε στις αλλαγές που θα κάνετε. Σταματήσετε να μπαινοβγαίνετε στα αδιέξοδα που σας ταλαιπωρούν χρόνια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκτιμήστε τα θετικά και τα αρνητικά σημεία των άλλων με μια πιο αντικειμενική ματιά. Κατακτήστε μια καινούρια στρατηγική συμπεριφοράς και διατηρήστε την.

ΖΥΓΟΣ: Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας και με τόλμη όλα μπορούν να επιτευχθούν. Δεν είναι απαραίτητο να αναλάβετε όλες τις αγγαρείες που σας φορτώνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ένα ταξιδάκι, θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεφύγετε λίγο από την καθημερινότητα. Πάρτε τις αποφάσεις που χρειάζεται για να ξεκόψετε από το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η κριτική όσων σας περιβάλλουν, αρχίζει να σας αφορά όλο και λιγότερο. Οι συνθήκες θα είναι τέλειες, ακόμα και αν θα πρέπει να συνδυαστεί με κάποια επαγγελματική σας υπόθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν στην πορεία έχετε διαπράξει κάποια λάθη, ξεκινήστε τις προσπάθειές σας να τα διορθώσετε, μια και το αποτέλεσμα θα είναι επιτυχές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην κρατήσετε απωθημένα, αλλά ανακαλύψτε τα άτομα που σας τα δημιούργησαν και προβείτε σε συζητήσεις μαζί τους, διατηρώντας χαμηλούς τόνους.

ΙΧΘΥΣ: Θα έχετε βοήθεια και αρκετές ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε ασάφειες και παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σας που δημιουργήθηκαν κατά την ανάδρομη πορεία του.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ