Πρεμιέρα για το GNTM - Η πανέμορφη σύντροφος πασίγνωστου Τούρκου ηθοποιού & ο εκνευρισμός της Ηλιάνας με παίκτρια (ΒΊΝΤΕΟ)

Όλα όσαν έγιναν στην λαμπερή πρεμιέρα... 

Λαμπεροί, ανανεωμένοι και ενθουσιασμένοι μπήκαν στο πλατό του GNTM οι τέσσερις κριτές στην πρεμιέρα του μεγαλύτερου γυναικείου διαγωνισμού και καταχειροκροτήθηκαν από τις υποψήφιες διαγωνιζόμενες!

Η αρχή έγινε με 4 «ναι» σε μια παίκτρια που είχε όλα τα φόντα για να γίνει viral. Πληθωρική, όμορφη , φυσική και με ωραία διάθεση η Χαρά Παππά κέρδισε τους κριτές και καθώς άρχισαν οι ερωτήσεις έγινε γνωστό πως είναι η σύντροφος γνωστού Τούρκου ηθοποιού και συγκεκριμένα του Μπουράκ Χακί που έχει κάνει επιτυχία και στην Ελλάδα.

 

 

Παρόλα αυτά δεν έλειψαν τα νεύρα από την πρεμιέρα του GNTM 2, το οποίο επέστρεψε δυναμικά στις οθόνες μας.

 

 

Μια διαγωνιζόμενη κατάφερε να κάνει έξαλλη την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς την διέκοψε την ώρα που της ασκούσε κριτική και άρχισε να μιλά ασταμάτητα. «Προσπαθώ να μιλήσω 10 φορές και δεν με αφήνει», είπε η κριτής του GNTM 2. 

 

 

Όπως και να έχει τα κόριτσια έδωσαν τον καλύτερο τους ευατό, κάποιες εντυπωσίασαν και κάποιες άλλες όχι.

 Για τις υποψήφιες ένας είναι ο απόλυτος στόχος και θα κάνουν τα πάντα για να τον πετύχουν: η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model, που συνοδεύεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ