Τηλεοπτικές πρεμιέρες απόψε με "8 λέξεις" στον ΣΚΑΙ & Greece's Next Top Model στο Star (φώτο -βίντεο)

Ποια θα κερδίσει τους τηλεθεατές;

Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινά απόψε με δύο σημαντικές πρεμιέρες που αναμένεται να κερδίσουν την προσοχή του κοινού. Το δημοφιλές ριάλιτι Greece's Next Top Model 2, κάνει πρεμιέρα στο Star, ενώ ο ΣΚΑΙ εγκαινιάζει τη νέα σεζόν με την πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς "8 λέξεις".

Το Greece's Next Top Model που πέρισι κέρδισε μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού επιστρέφει στην οθόνη και 14 κορίτσια είναι έτοιμα να διεκδικήσουν τον τίτλο του καλύτερου μοντέλου της Ελλάδας.

8 λέξεις

To GNTM, με τον 2ο κύκλο επεισοδίων θα ξεκινήσει απόψε στις 21.00 και το 2ο επεισόδιο θα προβληθεί τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου  την ίδια ώρα. 

Οι 4  κριτές του Greece's Next Top Model, η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης, το μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά και οι Έλενα Χριστοπούλου και Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι ήδη στην ομάδα του ριάλιτι και αναμένεται αν θα υπάρξει κάποια προσθήκη έκπληξη. 

Όσοι δεν είναι φαν των ριάλιτι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στον ΣΚΑΙ, την πρεμιέρα του σήριαλ «8 λέξεις»,. μια εντυπωσιακή παραγωγή που λανσάρεται ως ερωτικό πολιτικό θρίλερ με πρωταγωνιστές τους Αντρέα Γεωργίου, Ειρήνη Καραγιώργη, Ιάσονα Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, Γιώργο Παρτσαλάκη, Απόστoλο Γκλέτσο, Θάλεια Ματίκα και Κούλλη Νικολάου.

Το σενάριο της σειράς 8 λέξεις υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και τη σκηνοθεσία ο Αντρέας Γεωργίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ