Με color block ανσάμπλ η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό - Αφρικάνικο μοτίβο για τη μικρή Γκαμπριέλα - Όλη η οικογένεια μαζί (φώτο)

Η πριγκιπική οικογένεια στο πιο σημαντικό κοινωνικό γεγονός του φθινοπώρου

Ο πρίγκηπας Ζακ και η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα του Μονακό συνόδευσαν τους γονείς τους πρίκιπα Αλβέρτο και πριγκίπισσα Σαρλίν , στο καθιερωμένο ετήσιο πικ-νικ για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Η όπως πάντα χαριτωμένη πριγκίπισσα Γκαμπριέλα φορούσε ένα όμορφο καλοκαιρινό φόρεμα με αφρικάνικα μοτίβα - φόρο τιμής- στον τόπο καταγωγής της μητέρας της.

Ο αδερφός της ο πρίγκιπας Ζακ φορούσε λευκό πουκάμισο και μπεζ βερμούδα. Τα παιδιά της πριγκίπισσας Σαρλίν και του πρίγκιπα Αλβέρτου δεν φόρεσαν τις καθιερωμένες στολές που φοράνε  κάθε χρόνο στο "U Cavagnëtu".

Το ετήσιο πικ-νικ για να γιορταστεί η έναρξη της σχολικής χρονιάς, είναι μία παράδοση στο Μονακό από το 1931. Φέτος έγινε την Παρασκεύη 6 Σεπτεμβρίου. Το πικ-νικ που κάθε χρόνο συγκεντρώνει πλήθος κόσμου , είναι ένα σημαντικό κοινωνικό γεγονός στο Μονακό και δίνεται πάντα σε εξωτερικούς χώρους.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη η πριγκίπισσα Σαρλίν έφτασε στο πάρκο Princess-Antoinette, μαζί με το σύζυγο της πρίγκιπα Αλβέρτο και τα παιδιά της . Για την περίσταση φόρεσε ένα color block σύνολο, με μακριά τουνίκ και παντελόνα, στις αποχρώσεις του ροζ , του μοβ και του πράσινου.

Η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα χαρούμενη πόζαρε στο πλευρό της μητέρας της κρατώντας την ίδα ανθοδέσμη με εκείνη στα χέρια της.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ