Η Τζένιφερ Λόπεζ μέσα στο κίτρινο φόρεμα -υπερπαραγωγή με κοντό καρέ μαλλί & πόζες με τον αρραβωνιαστικό (φώτο)

Εκθαμβωτική στο κόκκινο χαλί

Για μία ακόμη φορά έκανε όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω της! Η Τζένιφερ Λόπεζ ξέρει πως να κερδίζει τις εντυπώσεις. Στην πρεμιέρα της ταινίας Hustlers στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο , ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο "κόκκινο χαλί".

Το πρώτο πράγμα που τράβηξε την προσοχή στην εμφάνιση της ήταν η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Η J.Lo έγινε ξανθιά και έκοψε πολύ τα μαλλιά της που τώρα είναι ένα κομψό , κοντό καρέ. Σε ότι αφορά στο outfit της η διάσημη σταρ εντυπωσίασε με την σέξι, κομψή και glamour εμφάνιση της.

Όταν εμφανίζεσαι στο "κόκκινο χαλί" για την πρεμιέρα της ταινίας σου πρέπει να μοιάζεις με αληθινή ντίβα και η αγαπημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός το ξέρει αυτό καλά. Επέλεξε μία κίτρινη , μάξι τουαλέτα υπερπαραγωγή, του οίκου Maison Yeya. 

Το εντυπωσιακό φόρεμα είναι φτιαγμένο όλο από μετάξι και έχει μερικές ρομαντικές λεπτομέρειες από ταφτά.

Συνδύασε το φόρεμα της με ασημένια ψηλοτάκουνα πέδιλα και ασημί clutch bag. Στο πλευρό της 50χρονης καλλονής ο επίσης γοητευτικός και κομψότατος αρραβωνιαστικός της Άλεξ Ροντρίγεζ.

Ο 44χρονος σύντροφος της Τζένιφερ Λόπεζ φορούσε μαύρο κομψό κουστούμι, λευκό πουκάμισο και ασορτί μαντήλι στο πέτο.

Η ταινία Hustlers, που θα παιχτεί στις αίθουσες την επόμενη εβδομάδα, αφηγείται πώς μια ομάδα με στρίπερς στη Νέα Υόρκη βάζει στο στόχαστρο πελάτες  υψηλού προφίλ με στόχο το κέρδος 

Η Τζένιφερ Λόπεζ είπε ότι το να μάθει να χορεύει σε στύλο για την τελευταία της ταινία ήταν «ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έπρεπε ποτέ να κάνω για ένα ρόλο», αναφέρει η Daily Mail.

Εκτός από την Τζένιφερ Λόπεζ στην ταινία πρωταγωγιστεί η ράπερ Cardi B, η τραγουδίστρια Lizzo και η ηθοποιός Κόνστανς Γου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ