Η 26χρονη Ελληνοκύπρια Ιόλη Χατζηλύρα δολοφονήθηκε άγρια στην Αυστραλία - Το βίντεο με τον θεόρατο ύποπτο Αβορίγινα

Οι αρχές  εξετάζουν το ενδεχόμενο η Ιόλη να κακοποιήθηκε σεξουαλικά πριν δολοφονηθεί

Έναν 34χρονο άνδρα ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση θανάτου της 26χρονης Ελληνοκύπριας, Ιόλης Χατζηλύρα, στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, αναζητά η Αστυνομία.
 
Μετά από εξετάσεις καμερών κλειστού κυκλώματος στην γύρω περιοχή όπου βρέθηκε νεκρή η Ελληνοκύπρια, ο συγκεκριμένος άνδρας διακρίνεται σε διάφορα βίντεο να κινείται ύποπτα στην περιοχή κουβαλώντας μια τσάντα, η οποία πιθανόν να ανήκει στην άτυχη 26χρονη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία του Μπρίσμπεϊν, πρόκειται για τον Μπράντλεϊ Έντουαρτς με ύψος 1.90, λεπτό, με μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια που περιγράφεται ως Αβορίγινας στην καταγωγή.

Οι αρχές απεύθυνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει τον 34χρονο ή έχει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον τόπο διαμονής του να μην τον προσεγγίσει και να καλέσει αμέσως την αστυνομία.

Η αστυνομία θεωρεί ότι ο 34χρονος βρισκόταν στην περιοχή την ημέρα του περιστατικού, αναφέρει το Sigma Live.

Ο Chris Toohey, ένας εκ των επιθεωρητών της υπόθεσης, δήλωσε: Ο Edwards δεν έχει σταθερή διεύθυνση αλλά φαίνεται ότι διαμένει στην πόλη, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών Fortitude Valley, Nundah και Windsor. Ζητάμε από το κοινό εάν γνωρίζει πού βρίσκεται ή έχει άλλες πληροφορίες να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Συμπλήρωσε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο εάν ο 34χρονος και η 26χρονη Κύπρια γνωρίζονταν.

Εντούτοις, δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τον θάνατό της 26χρονης.

Το χρονικό της δολοφονίας

 Η 26χρονη Ιόλη Χατζηλύρα από την Λευκωσία, βρέθηκε νεκρή την Τετάρτη,  σε πάρκο της πόλης Brisbane στην Αυστραλία. Το άψυχο σώμα της ήταν μέσα στα αίματα , σχεδόν γυμνό και γεμάτο μώλωπες. Το σώμα της άτυχης Ιόλης βρήκαν μέσα σε θάμνους, δίπλα από τις γραμμές του τρένου, δημοτικοί υπάλληλοι που διενεργούσαν εργασίες καθαρισμού του πάρκου.

Οι αρχές σύμφωνα με το 9 news, εξετάζουν το ενδεχόμενο η Ιόλη να κακοποιήθηκε σεξουαλικά πριν δολοφονηθεί.

Η 26χρονη ζούσε στα προάστια της πόλης Brisbane και ήταν το δεύτερο παιδί της οικογένειας. Γεννήθηκε στην Κύπρο, καθώς η μητέρα της είναι Ελληνοκύπρια και ο πατέρας της Αυστραλός. Η μητέρα της απεβίωσε πριν από μερικά χρόνια και οι συγγενείς της ζούνε στην Κύπρο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ