Ο πιλότος δεν εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο & ο συνάδελφος του πήρε το αεροπλάνο & έφυγε για τις διακοπές του! (βίντεο)

Άφωνοι οι επιβάτες όταν τον είδαν στο πιλοτήριο χωρίς στολή και με τα ρούχα των διακοπών

Η ανακοίνωση που κάθε ταξιδώτης μισεί:  "Η πτήση σας θα έχει καθυστέρηση". Αλλά για την πτήση της Easy Jet από το Μάντσεστερ της Αγγλίας στο Αλικάντε της Ισπανίας , την ανακοίνωση αυτή ακολούθησε ένα απρόσμενο γεγονός για τους επιβάτες.

Η Michelle Potts που ήταν επιβάτης στην πτήση μοιράστηκε με τους φίλους της στο facebook την ασυνίθηστη εμπειρία της. Όταν έφτασε στο αεροδρόμιο ενημερώθηκε μαζί με τους άλλους επιβάτες ότι η πτήση θα έχει μία ή δύο ώρες καθυστέρηση.

Στη συνέχεια όμως ανακάλυψε ότι έπρεπε να βιαστεί για την επιβίβαση γιατί η πτήση ήταν έτοιμη προς απογείωση. Τι είχε συμβεί; Ο πιλότος, που επρόκειτο να οδηγήσει το αεροπλάνο από το Μάντσεστερ στο Αλικάντε, δεν εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο.

Ανάμεσα στους επιβάτες που επρόκειτο να επιβιβαστούν στην πτήση ήταν ένας άλλος πιλότος της Easy Jet ο  Michael Bradley που έφευγε για τις διακοπές του. Όταν είδε λοιπόν ότι η πτήση καθυστερεί επειδή ο πιλότος άργησε να έρθει αφού είχε μαζί του την ταυτότητα και την άδεια του πήρε τηλέφωνο στην εταιρεία και ρώτησε αν μπορεί ο ίδιος να πετάξει το αεροπλάνο.

 

 

Όπως είπε ο ίδιος: "38 δευτερόλεπτα αργότερα με κάλεσαν πίσω και είπαν: Σε παρακαλούμε θερμά μπορείς να πετάξεις το αεροπλάνο στο Αλικάντε;"

Ο πιλότος μάλιστα κατά τη διάρκεια της πτήσης, αστειεύτηκε με τους επιβάτες, επειδή ήταν ντυμένος για διακοπές και όχι με την στολή του: "Εάν δεν σας πειράζει που ο πιλότος σας είναι ντυμένος έτσι, θα πάμε στο Αλικάντε".

Ένας εκπρόσωπος της EasyJet επιβεβαίωσε τα γεγονότα, λέγοντας ότι ο Bradley που πετούσε το αεροπλάνο ήταν "πλήρως σύμφωνος με τους κανονισμούς καθώς είχε την άδεια πτήσης και την ταυτότητα του πιλότου μαζί του", αναφέρει η Washington Post

"Είμαστε ευγνώμονες που ένας από τους πιλότους μας ταξίδευε από το Μάντσεστερ στο Αλικάντε στις 2 Σεπτεμβρίου με την οικογένειά του και προσφέρθηκε να πραγματοποιήσει την πτήση", δήλωσε ο εκπρόσωπος της EasyJet.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ