Τραγωδία στην Κύπρο: Πνίγηκε 3 ετών αγοράκι στην πισίνα του σπιτιού του

παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών το άτυχο αγοράκι έχασε τη μάχη για τη ζωή

Συγκλονισμένη είναι η Κύπρος από την είδηση του θανάτου ενός μικρού αγοριού που πνίγηκε στην πισίνα του εξοχικού σπιτιού της οικογένειας, στην Αργάκα

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, το παιδάκι διέφυγε για λίγο της προσοχής των γονιών του και έπεσε στην πισίνα του σπιτιού τους. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 17:45 το απόγευμα του Σαββάτου.

Όταν  συνειδητοποιήσε ότι έλειπε το αγοράκι, η οικογένεια άρχισε να το ψάχνει και σε κάποια στιγμή ο πατέρας το εντόπισε αναίσθητο στην πισίνα. Ο πατέρας ανέσυρε το μωρό και κάλεσε ασθενοφόρο και ιατρό. Στο σπίτι έσπευσαν και μέλη της Αστυνομίας.

Στο παιδί δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες (χρήση και απινίδωση για καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς.

Τελικά, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών το άτυχο αγοράκι έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Πρόκειται για οικογένεια Ρώσων που διαμένουν μόνιμα στην Αργάκα.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Sigma Live, Μάριο Ιγνατίου το άτυχο αγοράκι βρισκόταν με τους γονείς του στην Κύπρο του τελευταίους 6-7 μήνες, ενώ η οικογένειά του αγόρασε σπίτι στην Αργάκα με σκοπό τη μόνιμη διαμονή στο νησί. 

Να σημειωθεί ότι τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου αγοριού θα καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή που θα γίνει στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου το πρωί της Κυριακής (8/9). 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ