Τα στυγερά εγκλήματα του Νίκου Μεταξά στη μικρή οθόνη - Ο serial killer της Κύπρου έγινε σήριαλ

Το facebook κατέβασε το τρέιλερ της σειράς που είχε αναρτήσει η εταιρεία παραγωγής

Την περασμένη άνοιξη Ελλάδα και Κύπρος παρακουλουθούσαν με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στη σειρά στυγερών εγκλημάτων που διέπραξε ο Νίκος Μεταξάς με θύματα στην πλειοψηφία τους, γυναίκες από τις Φιλιππίνες. 

Οι  δολοφονίες του 35χρονου ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο “Ορέστης” έγιναν τηλεοπτική σειρά στις Φιλιππίνες.  Η σειρά παρουσιάζει, με τον τίτλο «Serial Killing Sa Cyprus», τις ιστορίες των θυμάτων, ενώ ο πρωταγωνιστής είναι άτομο το οποίο εργάζεται στον στρατό.

Το τηλεοπτικό δίκτυο  ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook τρέιλερ της σειράς.  Τα επεισόδια είναι προϊόν μυθοπλασίας, καθώς όπως αναφέρουν οι παραγωγοί της σειράς δεν θέλουν να προκαλέσουν.

Κάποια γυρίσματα έγιναν στην Κύπρο και  υπάρχουν διάλογοι και στην κυπριακή διάλεκτο, ενώ από τα πλάνα δεν λείπουν και οι "ματωμένες" βαλίτσες.

Στο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα ο δράστης φαίνεται να στραγγαλίζει τα θύματά του που είναι γυναίκες από τις Φιλιππίνες, να τα καλύπτει με σεντόνια και να τοποθετεί τα πτώματα σε βαλίτσες, όπως έκανε και ο 35χρονος ίλαρχος.

Ωστόσο λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση του, το facebook κατέβασε το τρέιλερ της σειράς.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ