Συγκλονίζει ο πατέρας της Αλεξίας που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα: Το κοριτσάκι μου είναι καθηλωμένο πέντε μήνες στο Παίδων

Ο πατέρας της 8χρονης απευθύνει έκκληση, δίνοντας στη δημοσιότητα τραπεζικό λογαριασμό, ώστε όσοι επιθυμούν να συνδράμουν.

Καθηλωμένη στο Παίδων παραμένει η 8χρονη Αλεξία, η οποία ανήμερα του Πάσχα χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στην αυλή του σπιτιού της στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Ο πατέρας του παιδιού μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star , περιγράφει τον Γολγοθά που ζουν οι ίδιοι και το αγγελούδι τους.

«Ακριβώς 5 μήνες. Ένα βάσανο σκέτο. Oύτε μιλάει ούτε τίποτα. Μόνο κουνάει λίγο τα άκρα του. Όλο το μυαλό εκεί, είναι γιατί να τύχει σε έμενα αυτό το πράγμα» λέει ο πατέρας της Αλεξίας, Λουκάς Σαμαρτζής.

Δείτε επίσης; Συγκινεί η μητέρα της 8χρονης Αλεξίας: "Περιμένουμε το θαύμα" - "Όλοι πυροβολούσαν" λέει ο δράστης

 

Ανήμερα του Πάσχα η 8χρονη Αλεξία έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της στις Θεσπιές. Ξαφνικά έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος. Είχε δεχθεί αδέσποτη σφαίρα. Ο δράστης βρισκόταν στο απέναντι χωριό και πάνω στο γλέντι πυροβόλησε στον αέρα.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το οποίο ξεκινάει στο 21ο λεπτό:

 

 

«Nτροπή του, κατέστρεψε μια οικογένεια, έκλεισε ένα σπίτι ουσιαστικά» λέει ο πατέρας.

Τη δέσμευση της περιουσίας του δράστη μέχρι το ποσό του ενός εκατομμυρίου ζητά η οικογένεια της Αλεξίας. Η οικονομική τους κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Η ανάγκη να μεταφερθεί η μικρή στο εξωτερικό, σε κέντρο αποκατάστασης, είναι επιτακτική ωστόσο δεν υπάρχουν οι απαιτούμενοι πόροι.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ