Sun-kissed therapy: Η μοναδική θεραπεία που χρειάζεστε για να ενυδατώσετε - αναζωογονήσετε το πρόσωπο μετά τις διακοπές - Με την υπογραφή του Ιάκωβου Γκόγκουα

Πρόκειται για μία τριφασική θεραπεία που έχει σχεδιαστεί από τον ιατρό Ιάκωβο Γκόγκουα και είναι ιδανική για μετά την υπερέκθεση στον ήλιο

Οι καλοκαιρινές διακοπές, εκτός από όμορφες αναμνήσεις, αφήνουν και ανεξίτηλα σημάδια στην επιδερμίδα σας. Η πιο «τεμπέλικη» ρουτίνα περιποίησης που πιθανόν ακολουθούσατε κατά τη διάρκεια των διακοπών σε συνδυασμό με την υπερέκθεσή σας στον ήλιο δεν προμηνύεται καλή για την επιδερμίδα σας.

Γιατί συμβαίνει αυτό και πώς μπορείτε να διορθώσετε τις βλάβες που προκάλεσε ο ήλιος στο πρόσωπό σας;

3 τρόποι που η υπεριώδης ακτινοβολία επηρεάζει αρνητικά την επιδερμίδα σας:

• Διεισδύει στην επιδερμίδα, προκαλώντας τοπικά αλλοιώσεις στα κύτταρα του δέρματος. 

• Η δράση της είναι κυρίως συσσωρευτική: Αυτό σημαίνει πως οι περισσότερες βλάβες που προκαλεί ο ήλιος «γράφουν» στο δέρμα και εμφανίζονται πολύ αργότερα – το δέρμα «θυμάται».

• Προκαλεί βλάβες (μεταλλάξεις) στο DNA της επιφανειακής στοιβάδας των δερματικών κυττάρων. 

Τα αποτελέσματα;

• Φωτογήρανση

Αφυδατωμένη και θαμπή επιδερμίδα

• Μεγάλη συσσώρευση νεκρών κυττάρων στην επιφάνεια της επιδερμίδας 

Τι χρειάζεστε; H Sun-kissed therapy με την «υπογραφή» του ιατρού Ιάκωβου Γκόγκουα έρχεται να αποκαταστήσει την αρνητική επίδραση του ήλιου στο πρόσωπό σας. 

Sun-kissed therapy

Πρόκειται για μία τριφασική θεραπεία που έχει σχεδιαστεί από τον ιατρό Ιάκωβο Γκόγκουα και είναι ιδανική για μετά την υπερέκθεση στον ήλιο. Τι περιλαμβάνει;

• Yδροδερμοαπόξεση (Hydro facial) με οξέα φρούτων. Το πρώτο μέρος της θεραπείας απαλλάσσει την επιδερμίδα από τα νεκρά κύτταρα και τους φραγμένους πόρους, κάνοντας απολέπιση και χαρίζοντας βαθύ καθαρισμό και αντιοξειδωτική προστασία. Με αυτό τον τρόπο η επιδερμίδα προετοιμάζεται για το δεύτερο μέρος της θεραπείας.

• Ενισχυμένο κοκτέιλ μεσοθεραπείας με αμινοξέα, βιταμίνες, ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ. Στο δεύτερο μέρος της θεραπείας η σύσταση της μεσοθεραπείας ενισχύεται και περιλαμβάνει περισσότερους ενυδατικούς παράγοντες σε σύγκριση με την κλασική μεσοθεραπεία μιας και είναι specialized για επιδερμίδες που έχουν εκτεθεί στον ήλιο. 

• Υπερηχητική κρυοθεραπεία με κρύο σφυρί που ενυδατώνει και σφίγγει την επιδερμίδα δίνοντας ένα εφέ botox χωρίς τη χρήση botox.

Φυσικά, εκτός από το πρόσωπο, και η επιδερμίδα του σώματος έχει εκτεθεί υπερβολικά στον ήλιο γι'αυτό και η θεραπεία Sun-kissed συνδυάζεται ιδανικά με τη θεραπεία Total Glow που αφορά στο σώμα και πρόκειται για έναν ορό που χορηγείται ενδοφλέβια και περιέχει ενυδατικά και αντιοξειδωτικά στοιχεία.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ