Η πριγκίπισσα - μαμά Κέιτ με την καλύτερη κόμμωση αλά Φάρα Φόσετ - Μελί ανταύγειες και φόρεμα 238 ευρώ (φώτο)

Το κομψό φόρεμα της φέτος είναι η τελευταία λέξη της μόδας

Χαμογελαστή και κρατώντας από το χέρι την όμορφη μαμά της πέρασε σήμερα η πριγκίπισσα Σαρλότ μαζί με τον αδερφό της Τζορτζ, την πύλη του κολεγίου Thomas's Battersea, για την πρώτη μέρα του σχολείου. Η μικρή δισεγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ φοιτά πλέον στο σχολείο, κοντά στο σπίτι της οικογένειας, στο Παλάτι του Κένσινγκτον, στο οποίο ο αδερφός της είναι μαθητής εδώ και δύο χρόνια.

Είναι ένα ιδιαίτερο σχολείο, με διαφορετικό πρόγραμμα που δίνει έμφαση στην ανάπτυξη διαφόρων δεξιοτήτων των παιδιών, αναφέρει η Daily Mail.

Την πριγκίπισσα Σαρλότ και τον πρίγκιπα Τζορτζ συνόδευσε στο σχολείο η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ ήταν εκθαμβωτική με τη νέα της κόμμωση με μελί ανταύγειες και μοντέρνο φιλαριστό κούρεμα. Το νέο χρώμα στα μαλλιά της κάνει το στυλ της πιο νεανικό και μοντέρνο και φωτίζει το πρόσωπο της.

Η Κέιτ Μίντλετον για την πρώτη μέρα των παιδιών στο σχολείο φόρεσε ένα υπέρκομψο μίντι φλόραλ φόρεμα Michael Kors αξίας 238 ευρώ, με ζώνη στη μέση. Το συνδύασε με μπλε ψηλοτάκουνες σουέντ γόβες. 

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φόρεσε μπλε σακάκι, γαλάζιο πουκάμισο και καφέ παντελόνι με καφέ παπούτσια , ενώ τα παδιά φόρεσαν τη στολή του σχολείου. Δίπλα στην υπέρκομψη μαμά της , η τσαχπίνα πριγκίπισσα Σαρλότ έκλεψε την παράσταση με τις γκριμάτσες της.

Ανανεωμένη , ξεκούραστη και λαμπερή η μαμά - Κέιτ Μίντλετον δεν σταμάτησε να χαμογελά. Όσο για το κομψό φόρεμα της φέτος είναι η τελευταία λέξη της μόδας.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ